Skriv til Qigongbrevkassen

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Stil dit spørgsmål i kommentarfeltet herunder. Jeg svarer på et spørsmål om ugen ca.

Kh Vibeke

Kontakt Vibeke Fraling

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

9 thoughts on “Skriv til Qigongbrevkassen

 1. Antje Jansen says:

  Hej Vibeke!
  Oplevede dig på græsplanen ved Husmandsstedet efter et kursus sidste år og syntes rigtig godt om den måde du arbejdede med Qigong!
  Jeg har problemer med, at falde i søvn og i det hele set, at sove en hel nat! Går jeg tidligt i seng kl. 22 er jeg lysvågen kl 3 /4! I den senere tid har jeg flere gange overhoved ikke sovet, eller højst en time, og jeg vil så gerne få gavn af regeneration af galde+ levertiden i hvert fald, men tankerne kører, selvom jeg har mediteret!
  Har hørt, at der findes en øvelse, hvor man dæmper ilden med vandet!Bliver glad for en ide! Smil Antje

 2. Ole Thiesen says:

  Hej Vibeke. Jeg er startet på at lave nogle af dine øvelser på Your Tube. Jeg har ofte prikken fornemmelser i højre arm/skulder, hånd. Prikken kommer og går, men er der tit, når jeg bruger min computer. Jeg spiller meget guitar, og er 62 år. Måske du kan anbefale nogle gode øvelser. Venlig hilsen Ole

 3. Ole Thiesen says:

  Hej Vibeke. Jeg laver nogle af dine øvelser på Your Tube. Jeg har daglig prikken i højre skuldrer, arm, hånd. Det har stået på i 14 dage. Jeg mærker det ved brug af computer, og guitarspil. Kan du anbefale nogle særlige øvelser. Jeg er 62 år gammel. Venlig hilsen Ole

  • Hej Ole

   Det er typisk ved computer brug og guitarspil, at armene og skuldrene kommer i positioner, som giver lidt spændinger og dermed blokeres energien, der trykkes på nerver og alt det bløde væv forkortes. Det giver de gener du nævner med prikken. I udgangspunktet vil du kunne have glæde af denne lille video – den er gammel, men øvelserne er rigtig gode. https://youtu.be/gtFErRM715g
   Alternativt kan jeg anbefale individuel og personlig Qigong som du kan se i min shop.
   Kh Vibeke

 4. Thora Damborg says:

  Hej Vibeke.
  Jeg vil høre om du kan anbefale nogle af dine mange øvelser, der kan styrke og give balance i meridianbanerne for milt og lever.
  Grunden til at jeg spørger er, at jeg er utrolig træt, og har valgt at tage nogle behandlinger hos en akupunktør, Jeg kom med fysiske smerter, som blev behandlet med Gua Sha gnidninger. Nu er smerterne væk, men behandleren har konstateret ubalance i meridianbanerne tilhørende lever og milt.
  Måske….hænger ubalancerne sammen med at jeg tager Eltroxin for stofskifte. I mødet med andre, der får samme type medicin, tegner sig det samme billede med uro og træthed.
  Jeg har i flere år lavet dine øvelser fra Youtube, og jeg var så heldig at deltage og møde dig, da Katrine i Ålborg skulle certificeres.
  Kh Thora.

  • Kære Thora

   Jeg husker dig – dejligt at høre fra dig! Jeg kan anbefale de øvelser, som ligger på You Tube her: https://youtu.be/drwEP9GvR0E Det er de seks helende lyde, som samtidig er knyttet til fysiske øvelser. De skaber balance i elementerne og du kan lære dig lydene og bruge dem separat. Jeg siger fx lydene, når jeg kører bil, som en let måde at skabe balance i en travl hverdag.
   Kh Vibeke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.