Skriv til Qigongbrevkassen

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Har du spørgsmål til Qigongbrevkassen ?

Se tidligere spørgsmål og svar her.

Brevkasse Qigong, mindre træthed og stress samt mere energi og glædeØnsker du at stille et spørgsmål og få et svar i brevkassen om træthed, stress, ny og mere energi og glæde?

Sidder du med et spørgsmål til coach og Qigong instruktør Vibeke Fraling, så er du mere end velkommen til at skrive til brevkassen om træthed, stress, ny og mere energi her på vibekefraling.dk.

Da jeg får mange brevkassespørgsmål hver uge, er du ikke garanteret at få et svar, men jeg gør alt, hvad jeg kan for at følge med og besvarer så mange som overhovedet muligt.

 

Sådan stiller du et spørgsmål til Qigongbrevkassen om træthed og ny energi

Skriv og stil dit spørgsmål ved at gå længere ned på siden her og find kommentarfeltet. Her skriver du navn + email.skriver-på-tastatur

Det må gerne være et “Anonymt brevkasse navn” du finder på, du behøver altså ikke skrive dit rigtige navn. Din emailadresse skal dog være korrekt. Og bare rolig. Det er KUN mig, der kan se din emailadresse. Derefter stiller du dit brevkasse spørgsmål i kommentarfeltet.

Der er IKKE garanti for, at dit brevkasse spørgsmål bliver besvaret, da jeg får mange spørgsmål hver uge. Du kan hele tiden følge med her. Følg med i brevkassen og se, om netop dit spørgsmål er blevet besvaret.

Kontakt Vibeke Fraling

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål og hjælpe dig videre med ny og mere energi samt glæde i dit liv.

De kærligste hilsner,

Vibeke Fraling

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

8 thoughts on “Skriv til Qigongbrevkassen

 1. Helle says:

  Hej Vibeke
  Jeg syntes det er en fantastisk side. Jeg kæmper med min datter som giver mig mange bekymringer, hun er 13 år har dårlig motorik som vi træner, hun er særlig sensitiv, har for stamme hasser,er meget foroverbøjet har dårlig balance, ser ikke ordentligt,kan ikke lide berøring, jeg har det sidste halve år givet hende massage dybe tryk 2 gange en halv time dagligt, hvilket også har hjulpet, hun sagde en dag mor nu gør det ikke ondt at røre ved mig selv mere. jeg har meldt mig ud af arbejdsmarkedet for en periode for at træne med min datter, daglig træner jeg også hendes labyrintsans, udstrækker hendes hasser og massage samt en masse muskel træning, tænkte om du kunne give mig nogle øveler som kunne afspænde hende, måske gøre så hun ikke bliver så anspændt, vi kan mærke stor forskel på når hun har ferie og går i skole, hun er mere afslappet i ferien ,og måske hjælpe hende så hun ikke bliver så påvirket af andres mennesker, vores kinesiolog siger at det er andres energier som tuner ind i min datter, kan man beskytte min datter for andres energier, kan man med dine øvelser påvirke labyrintsansen /labyrintorganet og få min datter så afslappet at hun kan holde til andres berøringer.
  håber du kan hjælpe os.
  Med venlig hilsen den bekymret mor

 2. Charlotte Jensen says:

  Kære Vibeke
  Findes der hold træning/undervisning i København, Amager?
  Med venlig hilsen
  Charlotte Jensen

  • Kære Charlotte

   Jeg ved, der er instruktører i KBH området, men det er ikke instruktører, jeg har uddannet. Jeg får mange henvendelser fra mennesker i KBH-området/Sjælland, så jeg håber snart at få uddannet instruktører derfra.
   Man kan læse om uddannelsen her.

   Kh Vibeke

  • Hej Synne
   Jeg har desværre ikke hold på Sjælland – kun i Nyborg på Fyn. Men jeg er ved at certificere en der bor i København og en i Roskilde. Under fanen Certificeret Instruktør kommer de til at have deres navn og billede og holdoplysninger, når de starter hold. Ellers skriv på min mail kontakt@vibekefraling.dk.
   Jeg har individuel Qigong, som du kan læse om her på siden. Det foregår via Skype. Alternativt kan du følge et online forløb over ti uger, der hedder Qigong Practitioner Online.
   Kh Vibeke

 3. Viggo Jørgensen says:

  Hej Vibeke.

  Jeg tænker på at det er en god idé at tilbyde fascia qigong online?
  Det vil jeg, i så fald, se frem til.

  Hilsen
  Viggo Jørgensen

  • Hej Viggo

   Al den Qigong du har lært hos mig på Qigong Practitioner og Qigonginstruktør Level 2 er allerede Qigong, som balancerer fascia/bindevæv. Forskellen ligger i instruktørens viden og bevidsthed. Det Qigong som ligger på WebQigong.dk balancerer også fascia, selvom jeg ikke nødvendigvis italesætter det. Jeg har tænkt det ind som følge af min baggrund som sygeplejerske og med min historie med fibromyalgi.
   De Masterclasses om Fascia, jeg underviser i, er til Qigonginstruktør Trainees og certificerede Qigong Instruktører, så de kan lære mere om fascia og hvordan de hjælper deltagerne endnu bedre med at balancere fascia.
   Kh Vibeke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.