Skriv til Qigongbrevkassen

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Har du spørgsmål til Qigongbrevkassen ?

Se tidligere spørgsmål og svar her.

Brevkasse Qigong, mindre træthed og stress samt mere energi og glædeØnsker du at stille et spørgsmål og få et svar i brevkassen om træthed, stress, ny og mere energi og glæde?

Sidder du med et spørgsmål til coach og Qigong instruktør Vibeke Fraling, så er du mere end velkommen til at skrive til brevkassen om træthed, stress, ny og mere energi her på vibekefraling.dk.

Da jeg får mange brevkassespørgsmål hver uge, er du ikke garanteret at få et svar, men jeg gør alt, hvad jeg kan for at følge med og besvarer så mange som overhovedet muligt.

 

Sådan stiller du et spørgsmål til Qigongbrevkassen om træthed og ny energi

Skriv og stil dit spørgsmål ved at gå længere ned på siden her og find kommentarfeltet. Her skriver du navn + email.skriver-på-tastatur

Det må gerne være et “Anonymt brevkasse navn” du finder på, du behøver altså ikke skrive dit rigtige navn. Din emailadresse skal dog være korrekt. Og bare rolig. Det er KUN mig, der kan se din emailadresse. Derefter stiller du dit brevkasse spørgsmål i kommentarfeltet.

Der er IKKE garanti for, at dit brevkasse spørgsmål bliver besvaret, da jeg får mange spørgsmål hver uge. Du kan hele tiden følge med her. Følg med i brevkassen og se, om netop dit spørgsmål er blevet besvaret.

Kontakt Vibeke Fraling

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål og hjælpe dig videre med ny og mere energi samt glæde i dit liv.

De kærligste hilsner,

Vibeke Fraling

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

2 thoughts on “Skriv til Qigongbrevkassen

 1. Charlotte Jensen says:

  Kære Vibeke
  Findes der hold træning/undervisning i København, Amager?
  Med venlig hilsen
  Charlotte Jensen

  • Kære Charlotte

   Jeg ved, der er instruktører i KBH området, men det er ikke instruktører, jeg har uddannet. Jeg får mange henvendelser fra mennesker i KBH-området/Sjælland, så jeg håber snart at få uddannet instruktører derfra.
   Man kan læse om uddannelsen her.

   Kh Vibeke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *