Qigong MeTreat i Danmark

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Qigong MeTreat 2017

Qigong MeTreat Nyborg

Er afhgoldt med stor succes 6-7/1-17. Udtalelser her.

Qigong MeTreat Roskilde

Lørdag 4/2-17. Ringstedgade 32A, 1. sal, 4000 Roskilde – Center for Liv

Er afholdt med stor succes. Udtalelser her.

Ønsker du en Qigong Metreat nær dig? Skriv en mail på kontakt@www.vibekefraling.dk og fortæl mig hvor det er og link gerne til lokaler, der kunne være mulige at være i.

Hvad er en Qigong MeTreat?

En Qigong MeTreat er en workshop i stil med en Retreat. Denne MeTreat er tænkt som en dag med fokus på selvforkælelse med Qigong og coaching. 

Denne Qigong MeTreat er en dag med fokus på at grounde, slippe stress og jag samt samle energi og overskud til resten af vinteren. Det kan du på en helt enkel og jordnær måde med Qigong og coaching. 

Denne Qigong MeTreat har fokus på at finde ind til dig og dine ressourcer. Vi skal gøre forskellige Qigong øvelser – men vi skal især dykke ind til kernen af der, hvor du er lige nu ved hjælp af Secret Elements Qigong. En ny og revolutionerende måde at arbejde med Qigong. Her vil vi fokusere på at frigøre energi og finde endnu mere af din livskraft og livsglæde frem. 

Coaching er en naturlig del af min tilgang til livet og jeg har coachet siden jeg blev uddannet coach af Sofia Manning i 2001. Det er derfor helt naturligt at knytte coaching sammen med Qigong og især Secret Elements Qigong. Du kan læse om Secret Elements Qigong her.

Hvorfor deltage i en Qigong MeTreat?

Kan du genkende dig selv i et eller flere af disse punkter?

  • Er du træt?
  • og lidt (meget) stresset ovenpå vinter?
  • Savner du at kunne gå lidt i hi?
  • Kunne du bruge at stresse helt af?
  • Kunne du tænke dig bare at være lidt uden at skulle præstere?
  • Kunne du tænke dig at nyde livet lidt og samle energi – meget energi?
  • Kunne du tænke dig at lære nogle enkle principper for at have mere energi i hverdagen?

Jeg afholder denne Qigong MeTreat fordi den giver mulighed for fordybelse. Fordybelse i Qigong betyder, at hele kroppens stressniveau sænkes, hvorved krop og sind finder ro. Fordybelse betyder også, at fokus kan flyttes fra dagligdagens små og store spekulationer og opgaver til at fokusere på mere dybtliggende aspekter af dit liv. Det er en vinkel meget få husker at tænke ind i livet i hverdagen, men hvis dette aspekt mangler, bliver vi alt for let misfornøjede og kommer ud af trivsel.

Det er min erfaring, at der blot skal en smule opmærksomhed på dette og en lille ændring i hverdagen til for at gøre en stor forskel. Det er det, jeg vil guide dig til på denne Qigong MeTreat.

Navnet “MeTreat”  er et ordspil mellem ordet “me” og ordet “treat”. Treat kan oversættes som at behandle, men også i forståelsen forkælelse. En MeTreat er at forstå som selvforkælelse. En MeTreat selvforkælelse for krop, sind og sjæl. Fokus er på at finde ind til dig og din særlige livskraft og dit lys. Qigong bliver et redskab ikke blot for at skabe ro i hoved og krop, men et decideret selvudviklingsredskab, som jeg kombinerer med coaching.

Vil du være blandt de første, der ved noget om kommende Qigong Retreats og Qigong Metreats?

Skriv dig op på denne liste og vær først til at få de gode tilbud!

KLIK HER FOR AT SKRIVE DIG PÅ LISTEN

Hvordan foregår en Qigong MeTreat?

Denne type Qigong MeTreat foregår forskellige steder i Danmark – du kan se byer og arrangementer ovenfor under billedet. Der er plads til ca. 15 deltagere. Vi starter med at sætte dagens intention og finde dagens tema for hver enkelt. Qigongen vil afspejle temaerne og den vil balancere de elementer, som er i spil.

Du skal forberede dig på, at denne Qigong MeTreat er en skøn kombination af Qigong, individuelle opgaver og gruppe øvelser.

Qigong MeTreat kræver ingen forkundskab eller kendskab til Qigong – blot lysten til at stresse af og få mere energi.

Jeg byder på frisk frugt, chokolade, te og kaffe. Frokost lørdag og en drikkedunk med vand sørger du selv for.

Early Bird pris 899kr normalpris er 1199kr. Der er mulighed for ratebetaling både 2 og 3 rater.

Se alle muligheder i mit produktkatalog her.

Efter Metreaten sender jeg en mail med opsamling på de emner vi har været igennem samt en lille E-bog til deltagerne med teorien om de fem elementer, som danner fundament for workshoppen. Derudover laver jeg en spilleliste på YouTube med nogle af de øvelser, som vi har benyttet.

Qigong MeTreat- Vibeke FralingKh Vibeke

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×