Qigong MeTreat i Danmark

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Qigong MeTreat

Qigong MeTreat 2018

Qigong MeTreat Oasen i Odense 28+29/7-2018

Qigong Metreat Lørdag og søndag kl. 10.00-17.00 afholdes Oasen, Nuets Center i Thorsgade 13, Odense. Odense City B&B er lige om hjørnet,

Hvad er en Qigong MeTreat?

En Qigong MeTreat er en Qigong  workshop på under en uge med fokus på selvforkælelse.  Denne MeTreat er på to dage og har fokus på grounding, nærvær og at finde indre ro. Desuden har vi fokus på centrale aspekter af den Daoistiske livsfilosofi som hjælpe til at leve et live med en højere grad af balance mellem at gøre og at være.

Denne Qigong MeTreat har fokus på at trække vejret dybt og befriende. Derved slippes stress og jag og du får samlet energi og overskud til resten af efteråret.

Årets danske Qigong MeTreat har fokus på at finde ind til dig og dine ressourcer. Vi skal gøre forskellige Qigong øvelser – men vi skal især dykke ind til kernen af der, hvor du er lige nu. Sådan at du kan frigøre energi og finde endnu mere af din livskraft og livsglæde frem.

Hvorfor deltage i en Qigong MeTreat?

Kan du genkende dig selv i et eller flere af disse punkter?

  • Er du træt?
  • og lidt (meget) stresset?
  • Savner du at kunne holde pause og være dig selv i fred og ro?
  • Kunne du bruge at stresse helt af?
  • Kunne du tænke dig bare at være lidt uden at skulle præstere?
  • Kunne du tænke dig at nyde livet lidt og samle energi – meget energi?
  • Kunne du tænke dig at lære nogle enkle principper for at have mere energi i hverdagen?

Jeg afholder denne Qigong MeTreat fordi den giver mulighed for fordybelse. Fordybelse i Qigong betyder, at hele kroppens stressniveau sænkes, hvorved krop og sind finder ro. Fordybelse betyder også, at fokus kan flyttes fra dagligdagens små og store spekulationer samt opgaver til at fokusere på mere dybtliggende aspekter af dit liv. Det er en vinkel meget få husker at tænke ind i livet i hverdagen, men hvis dette aspekt mangler, bliver vi alt for let misfornøjede og kommer ud af trivsel.

Det er min erfaring, at der blot skal en smule opmærksomhed på dette og en lille ændring i hverdagen til for at gøre en stor forskel. Det er det, jeg vil guide dig til på denne Qigong MeTreat.

Navnet “MeTreat”  er et ordspil mellem ordet “me” og ordet “treat”. Treat kan oversættes som at behandle, men også i forståelsen forkælelse. En MeTreat er at forstå som selvforkælelse. En MeTreat er selvforkælelse for krop, sind og sjæl. Fokus er på at finde ind til dig og din særlige livskraft og dit lys. Qigong bliver et redskab ikke blot for at skabe ro i hoved og krop, men et decideret selvudviklingsredskab, som jeg kombinerer med coaching.

Vil du være blandt de første, der ved noget om kommende Qigong Retreats og Qigong Metreats?

Skriv dig op på denne liste og vær først til at få de gode tilbud!

KLIK HER FOR AT SKRIVE DIG PÅ LISTEN

Hvordan foregår en Qigong MeTreat?

På denne Qigong MeTreat er plads til ca. 15 deltagere. Vi starter med at sætte weekendens intention og finde fokus for hver enkelt. Qigongen vil starte med at grounde og berolige nervesystemet gennem åndedrættet. Derpå gør vi øvelser og meditationer kombineret med input fra Daoismens livsfilosofi og coaching.

Qigong MeTreat kræver ingen forkundskab eller kendskab til Qigong – blot lysten til at stresse af og få mere energi.

Jeg byder på frisk frugt, chokolade, te og kaffe. Frokost og en drikkedunk med vand sørger du selv for begge dage.

Lørdag aften er der mulighed for at spise sammen på en af Odenses (efter min mening) bedste restauranter: Mona Lisa kl 18.00.  Jeg byder på en lille velkomstdrink, mens vi venter på maden, som vi betaler for hver især. Køkkenet byder på alt fra vegetar, over gluten- og mælkefri pizza til traditionelt Italiensk køkken altsammen med udsøgte råvarer og en smilende betjening. Deres gluten- og mælkefri pizza er HIMMELSK! Siger det bare!

Jeg deltager naturligvis i denne fælles middag, så dagens indtryk og tanker kan blive vendt.

Hvad koster Qigong Metreat?

Denne Qigong Metreat med 2 dage a 7 timer blandet Qigong med teori og meditation.

Normal pris 2.697 kr.

Early Bird indtil 1/7-18 kl. 23.00 kr 2197 kr. 

 

 

 

 

 

Et par udtalelser fra tidligere afholdte MeTreat 2017:

Udtalelser

Qigong MeTreat- Vibeke FralingKh Vibeke

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×