Qigong MeTreat i Danmark

0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Qigong MeTreat

Qigong MeTreat 2018

Qigong MeTreat ved stranden i Nyborg 28/7-2018

 

Qigong Metreat Lørdag  kl. 9.00-17.00 afholdes i samarbejde med DOF Yogaskolen i Nyborg ved Hesselhuset, skræddergyden i Nyborg.

Hvad er en Qigong MeTreat?

En Qigong MeTreat er en Qigong  workshop på under en uge med fokus på selvforkælelse.  Denne MeTreat er på en halv eller en hel dag. Hvor vi har fokus på grounding, nærvær og at finde indre ro. Vi skal bare VÆRE og afspænde hele kroppen og hele sindet.

Denne Qigong MeTreat har fokus på at trække vejret dybt og befriende. Derved slippes stress og jag og du får samlet energi og overskud til resten af efteråret.

Det er vidunderlig at gøre Qigong med bare tæer på græs og sand. Det giver sammen med lydene fra vand, vind, blades raslen, fuglesang og duftene fra omgivelser en sansepåvirkning, der grounder og lader batterierne op.

Dertil kommer en udsøgt mulighed for at lære at vende opmærksomheden indad og kunne lukke alt andet og andre ude. Det er en evne, vi i den moderne levevis har stor glæde af at opøve.

Indre fred som Kung Fu Pandas træner taler om, kommer ikke gennem isolation, men gennem at finde fred i hver situation og indeni sig selv.

Hvorfor deltage i en Qigong MeTreat?

Kan du genkende dig selv i et eller flere af disse punkter?

  • Er du træt?
  • og lidt (meget) stresset?
  • Savner du at kunne holde pause og være dig selv i fred og ro?
  • Kunne du bruge at stresse helt af?
  • Kunne du tænke dig bare at være lidt uden at skulle præstere?
  • Kunne du tænke dig at nyde livet lidt og samle energi – meget energi?
  • Kunne du tænke dig at lære nogle enkle principper for at have mere energi i hverdagen?

Jeg afholder denne Qigong MeTreat fordi den giver mulighed for fordybelse. Fordybelse i Qigong betyder, at hele kroppens stressniveau sænkes, hvorved krop og sind finder ro. Fordybelse betyder også, at fokus kan flyttes fra dagligdagens små og store spekulationer samt opgaver til at fokusere på mere dybtliggende aspekter af dit liv. Det er en vinkel meget få husker at tænke ind i livet i hverdagen, men hvis dette aspekt mangler, bliver vi alt for let misfornøjede og kommer ud af trivsel.

Med den sommer vi har i år benytter jeg lejligheden til at give mulighed for at afprøve en fordybelse på enten tre eller to gange tre timer – i naturen. Jeg har før været syd på og afholde ReTreats med to timers Qigong på stranden i samme temperatur. Det er skønt og faktisk er det muligt i Nyborg at bade ved en ny Badebro efter Qigong.

Navnet “MeTreat”  er et ordspil mellem ordet “me” og ordet “treat”. Treat kan oversættes som at behandle, men også i forståelsen forkælelse. En MeTreat er at forstå som selvforkælelse. En MeTreat er selvforkælelse for krop, sind og sjæl. Fokus er på at finde ind til dig og din særlige livskraft og dit lys. Qigong bliver et redskab ikke blot for at skabe ro i hoved og krop, men et decideret selvudviklingsredskab, som jeg kombinerer med coaching.

Normalpris 1.375 kr.

Lige nu og her pris for Sommer Metreat i Nyborg ved stranden:

28/7-18 kl. 9.00-12.00 300 kr – klik her for at tilmelde dig.

28/7-18 kl. 13.00-17.00 300 kr – klik her for at tilmelde dig.

Eller hele dagen – begge de to gange tre timer 600 kr klik her for at tilmelde dig.


Vil du være blandt de første, der ved noget om kommende Qigong Retreats og Qigong Metreats?

Skriv dig op på denne liste og vær først til at få de gode tilbud!

KLIK HER FOR AT SKRIVE DIG PÅ LISTEN


Hvordan foregår en Qigong MeTreat?

På en to dages Qigong MeTreat er plads til ca. 15 deltagere. Vi starter med at sætte weekendens intention og finde fokus for hver enkelt. Qigongen vil starte med at grounde og berolige nervesystemet gennem åndedrættet. Derpå gør vi øvelser og meditationer kombineret med input fra Daoismens livsfilosofi og coaching.

Qigong MeTreat kræver ingen forkundskab eller kendskab til Qigong – blot lysten til at stresse af og få mere energi.

Jeg byder på frisk frugt, chokolade, te og kaffe. Frokost og en drikkedunk med vand sørger du selv for begge dage.

Lørdag aften er der mulighed for at spise sammen på en af Odenses (efter min mening) bedste restauranter: Mona Lisa kl 18.00.  Jeg byder på en lille velkomstdrink, mens vi venter på maden, som vi betaler for hver især. Køkkenet byder på alt fra vegetar, over gluten- og mælkefri til traditionelt Italiensk køkken altsammen med udsøgte råvarer og en smilende betjening. Deres gluten- og mælkefri pizza er HIMMELSK! Siger det bare!

Jeg deltager naturligvis i denne fælles middag, så dagens indtryk og tanker kan blive vendt.

Hvad koster Qigong Metreat?

En to dages Qigong Metreat med 2 dages undervisning a 7 timer blandet Qigong med teori og meditation. Du modtagerdesuden en lille E-guide med teori, opgaver og plads til noter fra weekenden.

Normal pris 2.697 kr.

Der er ingen af denne type MeTreat planlagt lige nu.

Skriv dig på listen, hvis du vil være først til at vide noget.

Vil du være blandt de første, der ved noget om kommende Qigong Retreats og Qigong Metreats?

Skriv dig op på denne liste og vær først til at få de gode tilbud!

KLIK HER FOR AT SKRIVE DIG PÅ LISTEN


 

Et par udtalelser fra tidligere afholdte MeTreat 2017: Udtalelser

Qigong MeTreat- Vibeke FralingKh Vibeke

 

0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×