Qigong Instruktør uddannelse, certificeret uddannelse til Qigong Instruktør

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Certificeret Qigong instruktør uddannelse ved Qigong Master Vibeke Fraling?

Kontakt os på kontakt@www.vibekefraling.dk eller 28 83 07 13 og hør hvordan og hvorledes. Undervisning på kursusdage foregår i Odense, Fyn. (Du kan læse udtalelser om Qigong Master Vibeke Fralings Certificeret Qigong Instruktør uddannelse nederst på siden) Qigong instruktør uddannelse Vibeke Fraling En Certificeret Qigong instruktør fra Qigong Master Vibeke Fraling og Qigong Academy er ikke bare underviser i Qigong øvelser som en del af Traditionel Kinesisk Medicin(TCM). En Certificeret Qigong instruktør fra Vibeke Fraling kan formidle Qigong på en måde, som giver deltagerne de bedste forudsætninger for at udføre øvelserne optimalt. Optimalt i forhold til at arbejde med krop og sind. Qigong er hos Vibeke Fraling både kompelt fysisk træning af kroppen og samtidig mindfulness i bevægelse. Stress og spændinger minimeres og kroppen får derved endnu mere energi (Qi) og glæde af denne energi. Qigong instruktøreleven og de personer, som deltageren underviser får en forøget kropsbevidsthed og bliver ”ekspert” på egen krop. Instruktøren kan også via sin undervisning lære deltagerne redskaber, der kan bruges i hverdagen til at reducere stress samt påvirkninger som følge af stress eller lignende. Instruktøren kan via sin formidling lære sine deltagere en dyb form for nærvær, som også kendes som meditation/mindfulness. En tilstand som er væsentlig for livskvaliteten, restitution af kroppen og oplevelsen af indre ro. Denne tilstand reducerer stress, giver energi, glæde, overskud, bedre koncentration og hukommelse.

Qigong er ro i bevægelse & bevægelse i ro

En certificering fra Vibeke Fraling kendetegner høj faglighed, etik og ansvarlighed samtidig med personlige kompetencer i mødet med andre mennesker. Med en certificering medgiver Vibeke Fraling den certificerede Qigong instruktør sin anbefaling i undervisning af de øvelser, som er en del af Qigong instruktør uddannelsen ved Qigong Master Vibeke Fraling og Qigong Academy. Certificerede Qigong instruktører vil få deres navn, billede, kontaktoplysninger og relevante link på Qigong Master Vibeke Fralings hjemmeside. Ligeledes får den Certificerede Qigong instruktør lov til at sætte certificeringsseglet på sin hjemmeside samt sit materiale som tegn på høj kvalitet og faglighed.

Hvorfor tage Vibeke Fraling og Qigong Academys Certificerede Qigong Instruktør uddannelse?

Qigong retreat
Qigong på stranden i Mahmutlar Tyrkiet 2013. Første dag 🙂

Vibeke har som erfaren underviser taget konsekvensen af behovet for fleksibilitet og forskellige læringsstile. Undervisningsmaterielat vil udover Live kursusdage bestå af videomateriale med speak, E-bøger og lydfiler for at støtte Qigong Instruktørelevernes forskellige læringsformer. Fordelen ved online materialet er, at det kræver mindre tid væk fra hjemmet. Der er fastlagte kursusdage, men alle øvelser kommer desuden også på video og beskrevet i E-bog eller som lydfil. Kursusdagene anvendes til at introducere teori og øvelser samt begyndende fordybelse i øvelserne. Din tilegnelse og fordybelse, sker således for en stor del også hjemme i dagligdagen og ikke kun på kursusdagene. Det betyder, at du kan træne og lære hjemme på de tidspunkter, der passer bedst i din hverdag. Ofte arrangerer Trainees at “mødes online” eller fysisk mellem Kursusdage og Levels for at undervise hinanden som en del af læringen. Det er en fantastisk måde at lære og udvikle sig endnu mere.

Men kan man lære det godt nok online?

Ja, det kan man – nogle gange endnu bedre faktisk. Når du efter endt kursusdag kan fordybe dig hjemme via din adgang til video, lydfil og e-bogsmateriale kan du indlære gennem at se, høre, forstå og gøre. Du kan igen og igen gense, genhøre og gentage, så du til sidst føler dig helt sikker. Og du kan gøre det, når du har tiden til det. Og du kan vende tilbage til materialet, når du er klar til at gå et niveau dybere i din forståelse af Qigong og øvelserne. Du vil samtidig på adgang til en platform, hvor du og de øvrige Qigong Instruktør elever kan sparre. Jeg vil være med i gruppen og støtte din læring og udvikling. Der er forskel på at kunne øvelserne og så at kunne instruere i dem. Du får undervisningserfaring i løbet af Qigong instruktør uddannelsen og du vil lære, hvordan øvelserne formidles, så dine deltagere får størst muligt udbytte. Samtidig er den feedback dine medelever giver dig uvurderlig for at udvikle dine kompetencer og dit potentiale fuldt ud.

Qigong Instruktør Uddannelsens opbygning

Qigong Instruktør uddannelsen er bygget op af tre Levels, hvoraf det første Level – Basic Level 1 = Qigong Practitioner kan tages alene for at fordybe sig i Qigong for egen skyld. For at begynde at undervise skal du have Basic Level 2 = Qigong Instructor Trainee og for at blive certificeret Qigong Instruktør skal du bestå Advanced Level 3 =  Certified Qigong Instructor ved Vibeke Fraling og Qigong Academy. I forbindelse med kursusdage åbnes for den online platform, hvor du finder undervisningsmaterialerne. Efter en kursusweekend er der et Q&A online. Dvs. en form for webinar, hvor man kan stille spørgsmål til Qigong Master Vibeke Fraling angående Qigong øvelserne samt praksis. På Basic Level 1 = Qigong Practitioner Udstedes kursusbevis og dette kursus er en forudsætning for at deltage på de efterfølgende Level. På Basic Level 2 = Qigong Instructor Trainee udstedes også et kursusbevis og for at blive certificeret Qigong Instruktør skal du bestå Advanced Level 3 =  Certified Qigong Instructor ved Vibeke Fraling og Qigong Academy. Efter bestået certificering, vil du modtage signeret Certifikat samt efterfølgende figurere på siden Certificeret Qigong Instruktør på Qigong Master Vibeke Fralings hjemmeside.

Se hvad Gunhild siger om Qigong Practitioner

– denne video sendte hun til mig en uge efter deltagelse.

 

Indhold på Qigong Instruktør Uddannelsen

Indholdet i uddannelsen er varieret og indeholder øvelser, der spænder fra meget fysiske øvelser, som er velegnede som genoptræning eller vedligeholdelse af styrke og smidighed over meditative øvelser, som giver indre ro fysisk og mentalt og til øvelser med et spirituelt islæt, som anvendes indenfor Daoistisk traditionel kinesisk medicin. Du vil også lære, hvordan du anvender din stemme og dine ord til at skabe en meditativ stemning og gennemføre en guidet visualisering/meditation. Vibeke stiller i løbet af uddannelsen sine mange kompetencer og kvalifikationer til rådighed. Et væsentligt aspekt i Vibekes uddannelse er også fokus på at få det bedste frem i alle og at hjælpe dig med at finde det, som er unikt for dig. Derfor er sidste modul med fokus på dine styrker, kompetencer, interesser og din historie, kort sagt din branding af dig og Qigong. Alt for mange tager en uddannelse uden at finde ud af helt præcist, hvad der er deres hovedinteresseområde og hvor og hvordan, de kan komme til at beskæftige sig endnu mere med dette.

Vibeke Fraling - Shibashi forside af E-bog
Vibeke Fraling – Shibashi
forside af E-bog

Kendetegnende for Vibeke Fraling er en seriøs tilgang til teori såvel som praksis. Vibeke researcher grundigt på alt materiale og med sin baggrund som sygeplejerske, NLP-practitioner, coach, healer og lærer har hun en solid platform for at forstå den grundlæggende tænkning i Qigong og særdeles gode forudsætninger for at formidle denne viden og forståelse, således du bliver en eminent Qigong Instruktør. Uanset hvilken tilgang og hvilket hovedformål, du har med at ville være Qigong instruktør. Al materiale er på dansk, der vil dog være enkelte både engelske og kinesiske udtryk. Materialet består af i alt mindst 130 siders E-bogs materiale, mindst video af enkeltøvelser og hele serier med forklarende speak. Lydfiler med webinar og guidede visualiseringer/meditationer. Alt materiale frigives på en online platform.

Hvem er Certificeret Qigong Instruktøruddannelse for?

 • Den er for alle, der gerne vil lære at instruere i Qigong
  • enten med fokus på Qigong som træning for krop (og sind)
  • eller med fokus på Qigong som vej til indre ro
  • eller Qigong som vej til personlig udvikling.
 • Den er for dig, der er terapeut, coach eller på anden vis arbejder med mennesker.
 • Den er for dig, der interesserer dig for at udvikle dig og leve et liv i balance, med mere energi og glæde.
 • Den er for alle, som interesserer sig for spiritualitet, healing og selvudvikling.
 • Den er for dig, der gerne vil bruge uddannelsen som en personlig udviklingsrejse ind til dig selv.

Som Certificeret Qigong instruktør vil du have øvelser, som kan hjælpe dine klienter/deltagere med at forandre hæmmende mønstre på alle niveauer fra identitet, overbevisnings- over handlings- og til omgivelsesniveau. Du vil bl.a. have øvelser, som kan standse stressresponsen i kroppen og bremse et angstanfald, øvelser som bedrer jordforbindelsen og kan hjælpe dine klienter/deltagere til at leve et liv indefra og ud. Øvelser som giver en unik forståelse af sammenhængen mellem krop og sind.

Shibashi Vibeke Fraling
Shibashi med Vibeke Fraling

Det er ikke nødvendigt at have gået til Qigong eller at have et stort kendskab til Qigong for at tage uddannelsen. Du vil på uddannelsen lære alt, hvad du har brug for at vide. Du kan undervise i Qigong mange steder; i gymnastikforeninger, fitness centre, patientforeninger, hos fysioterapeuter, i genoptræningscentre eller andet. Mange gymnastikforeninger er villige til at betale hele eller dele af uddannelsen mod, at man binder sig til at undervise et antal sæsoner.

Shibashi ved Vibeke Fraling
Shibashi ved Vibeke Fraling

 

Deltag i certificering 2017

Du har mulighed for at deltage i en eller flere certificeringer i 2017 som gratis deltager. Tilmeld dig som gratis deltager her. 

Certificering Odense 16/9-17 – Eventlokale.dk – Overgade 41, Odense C. Parkering fx under Odeon (betaling) eller gratis i Christiansgade, hvis der er plads.

 1. 9.30-10.15 Marianne Asta
 2. 10.30-11.15 Roze Milene
 3. 11.30-12.15 Vivi
 4. 13.00-13.45 Anne
 5. 14.00-14.45 Berit F

Certificering Ejby 17/9-17 – Sundhedsbanken.dk – Banebroen 2, Ejby. Parkering lige ved.

 1. 9.30-10.15 Karin
 2. 10.30-11.15 Patrick
 3. 11.30-12.15 Dorte
 4. 13.00-13.45 Berit G
 5. 14.00-14.45 Marianne

Tag tøj på du kan bevæge dig i og evt. lidt vand, vi byder på et stykke frugt efter certificeringen.

Du kan tilmelde dig som gratis deltager på en eller flere certificeringer via dette link. 

Udtalelser fra uddannede Qigong instruktører

Vibeke Larsen:

“Vibekes uddannelse er meget professionelt bygget op. Man får et meget solidt og trygt fundament til at starte sin egen undervisning op på. Det er tydeligt, at Vibeke selv har arbejdet intenst med Qigongøvelserne, både på det personlige plan og som underviser/formidler. Hun er eminent til at øse af sin store erfaring.”

Da jeg for mindre end et år siden nysgerrigt googlede ’Børneqigong’, stødte jeg på Vibeke Fralings instruktøruddannelse i Qigong og Børneqigong. Jeg studerede nøje, hvad uddannelsen gik ud på og kontaktede efterfølgende Vibeke for yderligere spørgsmål. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var den uddannelse, jeg ville vælge. Uddannelsen startede op i april, kørte hen over sommeren og sluttede med certificering sidst i august – et forløb, der er til at overskue. Jeg er hermed certificeret Qigong-instruktør og starter om kort tid på Børneqigong-instruktør-uddannelsen. Jeg har endnu ikke startet hold op, men det kommer, når jeg får lidt mere luft i kalenderen! Vibekes uddannelse er meget professionelt bygget op. Man får et meget solidt og trygt fundament til at starte sin egen undervisning op på. Det er et kæmpe plus, at man efter certificeringen fortsat har adgang til platformen, hvor alle de mange videoer ligger, som man under hele uddannelsen har brugt til at nærstudere og forfine udførelsen af de forskellige Qigongøvelser. Under uddannelsen får man et hav af øvelser, som efterfølgende giver én uanede muligheder for at sammensætte sit eget helt personlige Qigongprogram tilpasset netop den gruppe elever, man skal undervise. De mange e-bøger, som også er en del af uddannelsen, giver et fantastisk indblik i TCM, i Qigongens historie/baggrund/effekt samt en meget fin og detaljeret indføring i de enkelte Qigongøvelsers udførelse og en grundig forklaring om øvelsernes effekt i kroppen. Det er tydeligt, at Vibeke selv har arbejdet intenst med Qigongøvelserne, både på det personlige plan og som underviser/formidler. Hun er eminent til at øse af sin store erfaring. Under uddannelsen er der en god vekselvirkning mellem Q & A, hangout trainee-forløb og livedage, og det er enormt givende, at man fra starten bliver ’kastet ud i’ at undervise de andre instruktørelever! Jeg har under uddannelsen fået øjnene op for/mærket, hvad Qigong gør af gode ting i min egen slidte idrætskrop. Smerter i ryg og knæ er helt afgjort minimeret. Derudover giver Qigongøvelserne mig en dejlig indre ro og afklarethed. Jeg kan varmt anbefale Vibeke Fralings Qigong-instruktøruddannelse til alle, der har lyst til at videreformidle Qigong – alder ingen hindring! DET ER BARE OM AT KOMME I GANG! Namaste Vibeke Larsen, Skanderborg – 60 år

Christian Federspiel:

“Vibeke har givet mig større selvtillid, gå på mod, indsigt i mig selv og undervisningssituationen og jeg er blevet en bedre formidler af Qigong. Jeg vil gerne anbefale uddannelsen til andre.”

Ingrid Thomsen:

“Det har i den grad levet op til mine forventninger. På det faglige område, har jeg lært at passe på mig selv, og forkæle min krop. På det personlige område er jeg blevet mere glad mere positiv og en mere åben person. Jeg vil bestemt anbefale uddannelsen til andre.”

Læse hele Ingrids udtalelse her: Jeg kender Qigong fra Internettet. Jeg valgte at uddanne mig, fordi jeg ville lære noget nyt og følte det var det rette for mig. Jeg valgte at uddanne mig hos Vibeke efter at jeg fandt hendes hjemmeside på Internettet. Derpå deltog jeg i Qigong hos hende i sommerferien og der var en dejlig atmosfære i disse dage. Det har i den grad levet op til mine forventninger. På det faglige område, har jeg lært at passe på mig selv, og forkæle min krop. På det personlige område er jeg blevet mere glad mere positiv og en mere åben person. Jeg vil bruge Qigong instruktør uddannelsen til at undervise andre i at passe på sig selv og sin krop. Det var faktisk ikke min plan fra starten, men det er det blevet undervejs.Det at arbejde med Qigong og at skulle undervise mine medkursister har givet mig lyst til det. Det bedste ved uddannelsen har været min personlige udvikling og den store viden om kroppen jeg har fået. Og så selvfølgelig at jeg har mødt så mange søde, positive kursister og Vibeke. Jeg vil bestemt anbefale uddannelsen til andre.

Lene Nielsen:

“Jeg har fået meget mere end forventet ud af det. Umiddelbart tænkte jeg bare, at det var en Qigong instruktør uddannelse og dermed tænke jeg primært i øvelser. Men Vibeke som person har bidraget med noget meget fint, så det også blev en stor personlig udviklingsrejse. Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre. Uanset om man tænker sig som underviser eller ej. Med de fantastiske ting der er i uddannelsen, får man noget fantastisk ud af det! Uddannelsen har gjort en kæmpe forskel for mig.”

Læs hele Lenes udtalelse her: “Jeg købte for mange år siden nogle bøger om Qigong, bare fordi jeg kunne mærke en interesse indeni. Men gjorde ikke yderligere ved det. For 5-6 år siden stødte jeg på Tai Chi og mærkede at det var noget, men alligevel ikke helt. Men i forbindelse med Tai Chi stødte jeg på Qigong og det tiltalte mig. Da Vibeke oprettede hold i Årslev (Fyn, Danmark, red.) startede jeg der i 2013. Faktisk var der en claivoyant, som for længe siden sagde, at jeg skulle lave meditation i bevægelse. Hun sagde, der stod en kinesisk mester bag mig. Jeg mærker også helt klart, at Qigong er det rigtige for mig. Qigong har hjulpet mig med min enorme træthed. Når jeg gør min daglige Qigong har jeg ikke behov for middagslur, som jeg ellers har haft. Jeg er også i væsentlig større mental og følelsesmæssig balance, når jeg får lavet min Qigong. Samtidig er mit velbefindende massivt bedre. Mit formål med at tage uddannelsen var ikke umiddelbart at undervise, men undervejs at mærke, hvilken vej det gik. Nu har jeg så et hold. Det er rart at føle mig i gang. I starten var jeg meget nervøs, fuldstændigt irrationelt, da jeg er tidligere lærer. Men det er fordi jeg ønsker at gøre det rigtig godt. Heldigvis har Vibeke været der og støttet og skubbet på en rigtig god måde, så jeg er blevet udfordret, men har kunnet udvikle mig samtidigt. Jeg er glad for at være i gang og have noget, der er mit. Det er en god og spændende udfordring. Jeg vokser af det uden at overvældes. Det giver mig større indsigt i mig selv og i mit samspil med kursister. Jeg valgte uddannelsen hos Vibeke Fraling efter at have undersøgt forskellige muligheder og været på kursus hos en anden. Jeg valgte Vibeke for den måde, hun er på og den måde hun tænker Qigong på. Hun er kærlig og givende og jeg føler mig tryg i hendes selskab. Hun udstråler velvillighed og glæde og at hun gerne vil de mennesker, hun er i nærheden af. Man kan stole på Vibeke og den tryghed er vigtig for mig, når jeg skal lære nyt. Hos Vibeke er der altid et rart, kærligt, trygt og godt miljø. Det giver meget andet end blot Qigong øvelser. Det giver noget personligt også – en personlig udvikling. Inden jeg tog min beslutning, ringede jeg hende op og vi fik en god lang snak, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål og så følte jeg mig sikker i, at det var det rigtige sted for mig. Jeg har fået meget mere end forventet ud af det. Umiddelbart tænkte jeg bare, at det var en Qigong instruktør uddannelse og dermed tænke jeg primært i øvelser. Men Vibeke som person har bidraget med noget meget fint, så det også blev en stor personlig udviklingsrejse. Henad vejen er jeg blevet overrasket over, hvor mange øvelser Vibeke har lært mig/os og delt med os. Jeg elsker mængden, variationen og mulighederne i de øvelser! Der er noget spirituelt, kropsligt og meditativt. Det er et meget stort udvalg af, hvad Qigong er og har at tilbyde, jeg er meget begejstret. Vibekes begejstring er enorm og hun holder ikke noget tilbage. Hun deler frit med kursisterne og man kan spørge ind lige så tosset, man vil og man skal nok få en forklaring, det synes jeg er rigtig godt og vigtigt. Jeg har fået rigtig meget ud af uddannelsen. På det personlige plan er det vigtigste, at den har bidraget til min personlige udvikling. Vibeke har hele vejen støttet mig til at udfordre min comfortzone og hjulpet mig til at se på mig selv med andre øjne og turde mere. På det faglige plan har jeg lært så utroligt meget om Qigong. Jeg er rigtig glad for at have det hele på video og e-bogsmateriale, for jeg synes slet ikke, jeg har lært det godt nok endnu, men nu kan jeg til enhver tid finde det frem og fordybe mig endnu mere. At have et hold hjælper mig til at blive dygtigere, fordi jeg har en vigtig grund til at fordybe mig – nemlig mit ønske om at være dygtig, kompetent og ansvarsbevidst overfor mine kursister. Jeg har mødt en enorm inspiration i Vibeke. Hun har vist mig nye aspekter både af mig og af den jeg gerne vil være. Vibekes faglighed er enorm, hun er nærmest en Qigong vidensbank, hvilket inspirerer mig meget. Hendes måde at undervise på har lært mig endnu mere om at være underviser og hvordan jeg formidler bedst muligt, så deltagerne får mest muligt ud af det især glæde og velbefindende. Jeg er så glad for, at uddannelsen har tændt et håb indeni om, at jeg er ved at finde, det som jeg virkeligt gerne vil. Lige nu tør jeg ikke lægge mig fast på andet end, at Qigong og uddannelsen til Qigong instruktør har været rigtig godt og et virkeligt vigtigt skridt for mig. I Qigong har jeg fundet den bløde tilgang, det at være, en væren sådan helt afslappet. Måske jeg vil udbrede det ved at undervise på højskole. Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre. Uanset om man tænker sig som underviser eller ej. Med de fantastiske ting der er i uddannelsen, får man noget fantastisk ud af det! Det har været godt at få individuel vejledning, mulighed for at få svar på alt stort set hele tiden, et stort og varieret pensum, grundigt materiale samt sparring og støtte mentalt, følelsesmæssigt, teknisk og praktisk. Og Qigong er for alle; fra børn til ældre. Alle har glæde af den energi og balance Qigong giver både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt. Jeg er især glad for at eje materialet, fordi det giver mulighed for fortsat fordybelse. Øvelserne følges af ord, beskrivelser og forklaringer. Det er nemt at følge instruktionerne, både skriftligt og på videoerne. Jeg kan altid gå til materialet og få præciseret omkring øvelserne. Jeg føler mig klar og rustet. Men det bedste ved uddannelsen er Vibeke – uden tøven! Uden Vibeke ville det ikke være det samme. Den opbakning, det livssyn, den kærlighed og evne til at lytte, involvere sig og reflektere er det, der gør det så unikt og værdifuldt. Vibeke tager alt seriøst på den kærlige og gode måde, med masser af humor. Uddannelsen har gjort en kæmpe forskel for mig.”

Pia Ingerslev Schmidt:

“Det var også rigtig vigtigt for mig, at Vibeke har en baggrund som sygeplejerske. Hun forstår at forklare Qigong øvelser og begreber ud fra en naturvidenskabelig vinkel og ikke bare ud fra en Qigong vinkel. Qigong er ikke bare meditation og spiritualitet, men så sandelig også både fysisk og kropslig. Det har Vibeke formået at formidle for mig. Det har været rigtig godt, da jeg ikke anser mig for særligt spirituel. Jeg ser faktisk Qigong, som en bevægelsesform jeg og mange andre fysioterapeuter kunne nå mange og forskellige målgrupper med.”

Læs hele Pias udtalelse her: “Jeg har netop afsluttet Vibeke Fralings Qigong instruktør uddannelse. Jeg fik Vibeke og uddannelsen anbefalet af en fysioterapeut kollega. Hun mente det lige var noget for mig både personligt i forhold til at komme helt ovenpå efter stress, men også fordi jeg på sigt gerne vil arbejde med motion for og til gravide kvinder og nybagte mødre. Da Qigong er meget skånsom er den særdeles velegnet til alle. Og så kombinerer den vejrtrækning, afslapning og træning af hele kroppen, det synes jeg som fysioterapeut er ret vigtigt, både personligt og i forhold til andre. Qigong instruktør uddannelsen har helt sikkert levet op til mine forventninger. Jeg har været glad for kombinationen af at være af sted på live dage, men især har jeg været glad for at få al materialet online til download, både video og e-bøger – og til evigt eje. At jeg har det til evigt eje gør, at jeg kan fordybe mig når jeg har tid og mulighed og i mit eget tempo. Variationen i materialet mellem især videoer og skriftligt materiale gør, at jeg kan fordybe mig på min egen måde. Det var også rigtig vigtigt for mig, at Vibeke har en baggrund som sygeplejerske. Hun forstår at forklare Qigong øvelser og begreber ud fra en naturvidenskabelig vinkel og ikke bare ud fra en Qigong vinkel. Qigong er ikke bare meditation og spiritualitet, men så sandelig også både fysisk og kropslig. Det har Vibeke formået at formidle for mig. Det har været rigtig godt, da jeg ikke anser mig for særligt spirituel. Jeg ser faktisk Qigong, som en bevægelsesform jeg og mange andre fysioterapeuter kunne nå mange og forskellige målgrupper med. Helt konkret har jeg fagligt fået en masse nye øvelser til god, skånsom og nænsom træning for alle. På det personlige område har det gjort mig rigtig godt. Det er en god måde at stresse af på samtidig med, at man får trænet kroppen. Qigong giver mig ro i hovedet mens jeg arbejder fysisk. Lige nu bruger jeg det, jeg har lært til og for mig selv med henblik på velvære. Om et par år kan jeg se mig selv bruge uddannelsen som selvstændig. Jeg vil bruge den i forbindelse med kurser både live og online for gravide og nybagte mødre som ren afstressende genoptræning. Jeg venter med at gå i gang, da jeg lige nu har valgt at prioritere mine små børn og give mig tid til at ideen til fremtiden former sig mere klart. Qigong kommer helt sikkert til at være en del af min selvstændige virksomhed fremtidigt. Den online platform, hvor vores materiale ligger og som har haft et chatforum har fungeret rigtig godt. Det har været godt, at kunne chatte med hele holdet og Vibeke, hvis der er noget man er i tvivl om eller vil dele. Det har også gjort det let at kunne forberede sig, fordi lektierne lægges online, så jeg har kunnet føle mig klar og være med. Det bedste ved uddannelsen har været at få mulighed for at fordybe mig i et nyt emne bare for mig. At have samvær med andre om læring indenfor en fælles interesse og at møde en ny verden og mærke hvordan det virker. Det har jeg virkeligt nydt. Vibeke er god til at fange os på hvert vores niveau både personligt, spirituelt og fagligt. Jeg vil gerne anbefale uddannelsen både til dem, der er interesserede i Qigong træningen, men også til fysioterapeuter og kommunalt regi. Der er helt klart en målgruppe for Qigong i de borgere, som er stressede, har dårlig balance eller er for svækkede til at holde til almindelig træning.”

Sara Sonne Hansen:

“Jeg valgte at uddanne mig hos Vibeke, fordi hun inspirerer mig. Jeg finder hendes energi interessant. Det har bestemt levet op til mine forventninger og jeg har fået nogle gode redskaber til at finde dybere ind i mig selv og til at arbejde med energi, Rigtig meget endda og det har været det bedste for mig. Det har været rigtig vigtigt og godt for mig, at Vibeke er så god til at skabe rum for at arbejde med sig selv og med energi.”

Jeg mødte Qigong til et par prøvegange på et hold hos Vibeke i Årslev på Fyn. Nogle måneder senere fik min søn ny klasselærer – Vibeke. Vi talte om Qigong og hvordan det hjalp, hvis man er stresset og jeg startede på Qigong. Da jeg valgte at uddanne mig til Qigong instruktør var det for min egen skyld. For at få redskaber til at komme ud af stress og fordi jeg havde en idé om, at jeg kan bruge det professionelt. Jeg er fysioterapeut så det er jo nærliggende. Jeg valgte samtidigt at uddanne mig til coach og ser nu mere min fremtid som coach for unge, hvor Qigongen kan være redskabet til at grounde, hjælpe de unge med at komme i kontakt med sig selv og komme ind i hjertet til deres egen sandhed om hvem de er og hvad de gerne vil. Jeg valgte at uddanne mig hos Vibeke fordi hun inspirerer mig. Jeg finder hendes energi interessant. Det har bestemt levet op til mine forventninger og jeg har fået nogle gode redskaber til at finde dybere ind i mig selv og til at arbejde med energi, Rigtig meget endda og det har været det bedste for mig. Det har været rigtig vigtigt og godt for mig, at Vibeke er så god til at skabe rum for at arbejde med sig selv og med energi. Jeg vil helt sikkert anbefale uddannelsen til andre.

Lis Brændegaard Meng:

“Uddannelsen har levet op til mine forventninger.  Jeg har fået mere ro, viden om forskellige muligheder i forhold til at arbejde med folk, der ikke har samme fysiske formåen som mig selv. Mere kropsfornemmelse. En uddannelse, der har gjort, at jeg er blevet en bedre massør, da jeg kan koble qigong og massage.”

Læs hele Lis udtalelse: Jeg mødte Qigong i forbindelse med en opgave, jeg skulle skrive på min uddannelse. I den forbindelse interviewede jeg Vibeke og deltog i en prøvetime i Qigong. Jeg så en mening i motionsformen, da jeg selv er doven hvad motion angår. Det sidder dybt i mig at have været “klumpe-dumpen” og den tykke pige, der ikke kunne hoppe over en plint eller kravle op ad et tov. Så her har jeg fundet noget, jeg kan være med til. Og da Vibeke ved min prøvetime gjorde meget ud af at fortælle, at vi ikke kan gøre noget forkert, så slappede jeg af. Samtidig tiltaler det mig, at det går ind og påvirker hele kroppen og sindet, da jeg siden 2009 har arbejdet målrettet på at ændre min egen verdensopfattelse fra at være “offer” til at være “herre over egen oplevelse og udvikling”. Jeg tog uddannelsen ved Vibeke, fordi hun var den eneste, jeg kendte og jeg følte ikke behov for at undersøge andre muligheder. Desuden kan jeg godt lide Vibekes tilgang omkring, at vi ikke skal være “betjente” der hele tiden retter på vores elever, men mere viser korrekte øvelser, ved at sige dem højt og selv gøre bevægelserne, så det er muligt for folk at se, hvordan de kan gøres mere hensigtsmæssigt. Det giver en frihed i en til ikke at tænke om det er rigtigt eller forkert. Og dermed bedre mulighed for at fordybe sig. Uddannelsen har levet op til mine forventninger.  Jeg har fået mere ro, viden om forskellige muligheder i forhold til at arbejde med folk, der ikke har samme fysiske formåen som mig selv. Mere kropsfornemmelse. En uddannelse, der har gjort, at jeg er blevet en bedre massør, da jeg kan koble qigong og massage. Jeg vil bruge uddannelsen til at undervise i Qigong. Jeg vil også bruge det jeg har lært for mit eget velbefindende og hjælpe andre med at få det bedre. Den online platform har fungeret fint. Det har været rart at kunne se videoer efterfølgende for at få styr på bevægelser og øvelser. Det har også været godt med mulighed for sparring undervejs, og Vibeke er god til at dele ud af sin viden til gavn for sine elever. Jeg har også været glad for at vi har undervist hinanden, det lærer man meget af. Jeg vil klart anbefale uddannelsen til andre. Qigong uddannelse

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

3 thoughts on “Qigong Instruktør uddannelse, certificeret uddannelse til Qigong Instruktør

 1. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is important and everything.
  But imagine if you added some great images or
  video clips to give your posts more, “pop”!
  Your content is excellent but with images and clips, this blog could certainly be one of the very best in its niche.
  Fantastic blog!

  • QiVibe says:

   Hi Isabell
   Thank you so much for your comment! I am planning to write more blog articles and including more pictures and links to relevant studies and other interesting sites. I only lack the time to write the blog posts, I hope I will have the time soon.
   Thank you for your compliments on my blog!

   Best regards
   Vibeke

Comments are closed.