Qigong Instruktør uddannelse, certificeret uddannelse til Qigong Instruktør

0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Certificeret Qigong instruktør uddannelse ved Qigong Master Vibeke Fraling

Qigong instruktør uddannelse hos Vibeke Fraling Qigong Academy er 2017/2018 omlagt til at være i tre Level. Disse tre Level beskrives hver for sig grundigt på siderne, der linkes til herunder. På denne side er en samlet overordnet beskrivelse at finde.

Qigong Practitioner Online – Level 1

Qigonginstruktør Trainee – Level 2

Certificeret Qigong instruktør – Level 3

Efter Certificering er der mulighed for at deltage i en MasterClass ca. hvert halvandet år. En MasterClass er dels  efter- og videreuddannelse men også som kursusdage med mulighed for at sparre med andre certificerede Qigong Instruktører og mig samt have et kollegialt fællesskab. Du kan læse om MasterClass her. Den første er i 2020 og på denne lærer du Shibashi set 2.

Certificeret Qigong Instruktør uddannelse samlet overblik

Den nye uddannelse består af tre Level, som kan tages over den tidsperiode, man ønsker, dog maksimalt to år mellem Level 1 og Level 2 og kun et år imellem level 2 og 3 (hvis man har praktiseret dagligt/jævnligt).

Billedet er link til pdf fil med flere informationer.

Level 1 – Qigong Practitioner kombineret kursus og Online

Første Level handler om DIG! Her får du viden og redskaber til at etablere en daglig Qigong praksis, så du kan lære Qigong og integrere både teori og praksis. Dette Level er et online forløb på ti uger, hvor du præsenteres  for teori og praksis gradvist i en nøje tilrettelagt progression.

Forløbet inkluderer basis i Qigong både teoretisk og praktisk. Der er teori om Daoismen, som er livsfilosofien der ligger til grund. Materialet er en blanding mellem E-bogsmateriale (ca. 100 A4 sider), videoer og online sprøgsmål og svar, individuel Qigong med Vibeke Fraling samt spørgsmål og svar sessioner.

Derudover lærer du Shibashi Qigong set 1 som er den serie, jeg blev rask efter stresskollaps med. En serie, som jeg er efteruddannet i ved Fabrice Piché, som er repræsentant for grundlæggeren professor Lin Housheng.

Du lærer en enkelt Walking Qigong øvelse – Mindful Walking, som er en skøn gående øvelse. Det er ren gående meditation.

Du kan se hvad Gunhild siger om Qigong Practitioner i Live version, som kun er en weekend. Gunhild bor i Norge og tog til Odense for at deltage, dengang det var et Live kursus.

Hør hvad Gunhild siger om Qigong Practitioner Live

– denne video sendte hun til mig en uge efter deltagelse.

Level 2 – Qigonginstruktør Trainee

Dette Level 2 af Qigong instruktør uddannelse udvides fokus så du nu skal til at øve dig i at undervise. Om det er for venner, kolleger eller naboerne bestemmer du. Min erfaring er, at man lærer allermest og allergrundigst, når man skal undervise. Derfor anbefaler jeg, at man begynder på det allerede efter Level 2, bare i det små.

Level 2 rummer rigtig meget teori om at undervise. Som Qigong Instruktør har du en stor opgave og en stort ansvar for din Qigong deltageres oplevelse af succes. Jeg ruster dig på alle måder til selv at løfte denne opgave og står klar med sparring i baggrunden.

På billedet ser du de 7 egenskaber, der efter min mening kendetegner en dygtig Qigong Instruktør. Disse 7 punkter er også en del af pensum på uddannelsen.

På dette Level 2 kommer nye og flere øvelser til. Du lærer Qi massage som begreb og specifikke øvelser. Du lærer Liangong Shibafa set 1, fem Walking Qigong øvelser samt to stanses (stående stillinger).

Også på dette Level 2 er der fokus på Basis Qigong og herunder åndedrættet.

Undervisningsmaterialet til Qigong instruktør uddannelse er E-bogsmateriale (ca. 200 A4 sider). Videoer både af enkeltøvelser og serier både med grundig instruktion men også til at gøre Qigong for DIG til.

Du lærer at lægge program både for en sæson, en Qigong session i sæsonen og du lærer at lægge et Qigong introduktionsprogram. Du lærer at finde frem til essensen af det du vil med at undervise i Qigong gennem en overskuelig model.

Vibeke Fraling vision med sin Qigong Instruktør Uddannelse

Min vision med at uddanne Qigong instruktører er at udbrede Qigong til mange flere end det er muligt for mig at gøre selv. Derfor stiller jeg krav om engagement og seriøs indsats. Til gengæld giver jeg dig grundigt gennemarbejdet materiale, min og holdets sparring under hele forløbet samt mulighed for reflektion i din læring og udvikling.

Qigong er ikke bare Qi-Gymnastik og derfor gør jeg meget ud af at skabe en dyb forståelse af Qigong og Daoismens grundprincipper, da de bliver bærende for både din personlige Qigong praksis, men også for dit virke som Qigong instruktør.

Efter Level 2 kan du kalde dig Qigonginstruktør Trainee ved Vibeke Fraling Qigong Academy.

Min baggrund som lærer giver mig indsigt og redskaber til at ruste dig til at udvikle din evne til at formidle på en inspirerende måde.

Level 3 – Certificeret Qigong Instruktør

Level 3 har stadig DIG som fokus, men nu både med etablering og opretholdelse af din egen praksis og det undervisningstekniske, men nu også med fokus på det relationelle, som kommer oveni på dette Level 3.

På dette level 3 samles alle trådene. Der er fokus på de tre parametre, som ses på billedet ved siden af. På Level 1 var fokus på det øverste parameter og på Level 2 kom det midterste parameter i spil. På Level 3 er fokus på at tillade dig at folde dig ud, som person/qigongudøver og som instruktør.

En del af dette Level er, at du ser på, hvem du er som Qigonginstruktør og hvilke styrker du har.

Du vil på dette Level 3 lære mere avanceret teori både i forhold til øvelserne men også i forhold til Daoismen og relevante sammenhænge med Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). Herunder De fem Elementer og Qigong Musik.

Der kommer flere øvelser til både i Basis Qigong, Qi Massage, Walking Qigong og Stances. Dertil kommer også Meditative øvelser, 5 Silkeøvelser samt De fem Årstider/Elementer.

Du introduceres til at guide meditative øvelser med simple teknikker. Du får endnu en øvelse til at passe på din egen energi. Du lærer at fylde undervisningslokalet med din energi, så deltagerne føler sig hjemme og godt tilpas.

Det tredje Level af Vibeke Fraling Qigong Academy Qigong instruktør uddannelse afsluttes med en skriftlig opgave og en certificering. Herefter har du mulighed for at forbedre, forfine og forny din viden på en MasterClass.

Certificerede Qigonginstruktører

Certificerede Qigong instruktører vil få mulighed for at få deres navn, billede og kontaktoplysninger på hjemmesiden her. Ligesom jeg vil henvise til  mine certificerede Instruktører, når jeg får henvendelser fra aftenskoler, gymnastikforeninger og kommende deltagere rundt om i ind- og udland.

Så kig efter certificerings seglet, når du leder efter en Qigong Instruktør.

Qigong er ro i bevægelse & bevægelse i ro

Hvorfor tage Vibeke Fraling Qigong Academys Certificerede Qigong Instruktør uddannelse?

Vibeke har som erfaren underviser taget konsekvensen af behovet for fleksibilitet og forskellige læringsstile.

Undervisningsmaterialet på Vibeke Fraling Qigong instruktør uddannelse består af videomateriale med speak, E-bøger og lydfiler for at støtte Qigong Instruktørelevernes forskellige læringsformer. På Live kursusdage er fokus også på de samtaler, der fører til reflektion og læring på måder, som ikke opstår ved læsning, eller via videomateriale alene.

Fordelen ved online materialet på Qigong instruktør uddannelse er, at det kræver mindre tid væk fra hjemmet. Der er fastlagte kursusdage, men alle øvelser kommer desuden også på video og beskrevet i E-bog eller som lydfil.

Kursusdagene på Qigong instruktør uddannelse anvendes til at introducere og reflektere over teori og øvelser samt begyndende fordybelse i øvelserne. Din tilegnelse og fordybelse, sker således for en stor del hjemme i dagligdagen og ikke kun på kursusdagene. Det betyder, at du kan træne og lære hjemme på de tidspunkter, der passer bedst i din hverdag. Trainees “mødes online” eller fysisk mellem kursusdage og Levels for at undervise hinanden som en del af læringen. Det er en fantastisk måde at lære og udvikle sig endnu mere.

Men kan man lære det godt nok online?

Ja, det kan man – nogle gange endnu bedre faktisk.

Når du efter endte kursusdage på Qigong instruktør uddannelse kan fordybe dig hjemme via din adgang til video, lydfil og e-bogsmateriale kan du indlære gennem at se, høre, forstå og gøre. Du kan igen og igen gense, genhøre og gentage, så du til sidst føler dig helt sikker. Og du kan gøre det, når du har tiden til det.

Og du kan vende tilbage til materialet, når du er klar til at gå et niveau dybere i din forståelse af Qigong og øvelserne. Du vil samtidig få adgang til en platform, hvor du og de øvrige Qigong Instruktør elever kan sparre, indtil videre har det været via Facebook, men når et bedre alternativ viser sig, vil den mulighed tages i anvendelse. Jeg er med i gruppen og støtter din læring og udvikling.

Der er forskel på at kunne øvelserne og så at kunne instruere i dem. Du får undervisningserfaring i løbet af din Qigong instruktør uddannelse og du vil lære, hvordan øvelserne formidles, så dine deltagere får størst muligt udbytte. Samtidig er den feedback dine medelever giver dig uvurderlig for at udvikle dine kompetencer og dit potentiale fuldt ud.

Det får du på Qigong Instruktør Uddannelse

Indholdet i uddannelsen er varieret og indeholder øvelser, der spænder fra meget fysiske øvelser, som er velegnede som genoptræning eller vedligeholdelse af styrke og smidighed over meditative øvelser, som giver indre ro fysisk og mentalt og til øvelser med et spirituelt islæt, som anvendes indenfor Daoistisk traditionel kinesisk medicin. Du vil også lære, hvordan du anvender din stemme og dine ord til at skabe en meditativ stemning og gennemføre en guidet visualisering/meditation.

En unik mulighed for selvudvikling

Vibeke stiller i løbet af uddannelsen sine mange kompetencer og kvalifikationer til rådighed. Et væsentligt aspekt i Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse er også fokus på at få det bedste frem i alle og at hjælpe dig med at finde det, som er unikt for dig. Derfor er der fokus på dine styrker, kompetencer, interesser og din historie, kort sagt din branding af dig og Qigong. Alt for mange tager en uddannelse uden at finde ud af helt præcist, hvad der er deres hovedinteresseområde og hvor og hvordan, de kan komme til at beskæftige sig endnu mere med dette.

Jeg ønsker at hjælpe dig igang og gerne helt i mål med mindst din første succes.

Qigong instruktør uddannelse Vibeke FralingKendetegnende for Vibeke Fraling er en seriøs tilgang til teori såvel som praksis. Vibeke researcher grundigt på alt materiale og med sin baggrund som sygeplejerske, NLP-practitioner, coach, healer og lærer har hun en solid platform for at forstå den grundlæggende tænkning i Qigong og særdeles gode forudsætninger for at formidle denne viden og forståelse, således du bliver en eminent Qigong Instruktør.

Vibeke er under kontinuerlig efter- og videreuddannelse i Qigong ved især Fabrice Piché og Robert Peng.

Al materiale er på dansk, der vil dog være enkelte både engelske og kinesiske udtryk. Alt materiale frigives på en online platform, som du har adgang til en en begrænset periode. Du kan se hvor lang en perioden under de enkelt level, ved at følge linksene øverst på siden.

Hvem er Certificeret Qigong Instruktør uddannelse for?

 • Den er for alle, der gerne vil lære at instruere i Qigong
  • enten med fokus på Qigong som træning for krop (og sind)
  • eller med fokus på Qigong som vej til indre ro
  • eller Qigong som vej til personlig udvikling.
 • Den er for dig, der er terapeut, coach eller på anden vis arbejder med mennesker.
 • Den er for dig, der interesserer dig for at udvikle dig og leve et liv i balance, med mere energi og glæde.
 • Den er for alle, som interesserer sig for spiritualitet, healing og selvudvikling.
 • Den er for dig, der gerne vil bruge uddannelsen som en personlig udviklingsrejse ind til dig selv.

Som Certificeret Qigong instruktør vil du have øvelser, som kan hjælpe dine klienter/deltagere med at forandre hæmmende mønstre på alle niveauer fra identitet, overbevisnings- over handlings- og til omgivelsesniveau. Du vil bl.a. have øvelser, som kan standse stressresponsen i kroppen og bremse et angstanfald, øvelser som bedrer jordforbindelsen og kan hjælpe dine klienter/deltagere til at leve et liv indefra og ud. Øvelser som giver en unik forståelse af sammenhængen mellem krop og sind.

Det er ikke nødvendigt at have gået til Qigong eller at have et stort kendskab til Qigong for at tage Qigong instruktør uddannelse. Du vil på uddannelsen lære alt, hvad du har brug for at vide. Du kan undervise i Qigong mange steder; i gymnastikforeninger, fitness centre, patientforeninger, hos fysioterapeuter, i genoptræningscentre eller andet. Mange gymnastikforeninger er villige til at betale hele eller dele af uddannelsen mod, at man binder sig til at undervise et antal sæsoner.

Herunder er en kort video fra et Level 2 kursus. Og dette er et af emnerne på Level 2.

Udtalelser fra certificerede Qigong instruktører

Vibeke Larsen:

“Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse er meget professionelt bygget op.

Man får et meget solidt og trygt fundament til at starte sin egen undervisning op på.

Det er tydeligt, at Vibeke selv har arbejdet intenst med Qigongøvelserne, både på det personlige plan og som underviser/formidler.

Hun er eminent til at øse af sin store erfaring.”

Da jeg for mindre end et år siden nysgerrigt googlede ’Børneqigong’, stødte jeg på Vibeke Fralings instruktøruddannelse i Qigong og Børneqigong. Jeg studerede nøje, hvad hendes Qigong Instruktør Uddannelse gik ud på og kontaktede efterfølgende Vibeke.

Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det var den uddannelse, jeg ville vælge. Uddannelsen startede op i april, kørte hen over sommeren og sluttede med certificering sidst i august – et forløb, der er til at overskue. Jeg er hermed certificeret Qigong-instruktør og starter om kort tid på Børneqigong-instruktør-uddannelsen.

Professionelt opbygget uddannelse

Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse er meget professionelt bygget op. Man får et meget solidt og trygt fundament til at starte sin egen undervisning op på. Det er et kæmpe plus, at man efter certificeringen fortsat har adgang til platformen med materialet. Så man kan nærstudere og forfine udførelsen af de forskellige Qigongøvelser.

Under uddannelsen får man et hav af øvelser, som efterfølgende giver én uanede muligheder for at sammensætte sit eget helt Qigongprogram. De mange e-bøger,  giver et fantastisk indblik i TCM og i Qigongens historie/baggrund/effekt. Desuden en meget fin og detaljeret indføring i de enkelte Qigongøvelsers udførelse og en grundig forklaring om øvelsernes effekt i kroppen. Det er tydeligt, at Vibeke selv har arbejdet intenst med Qigongøvelserne, både på det personlige plan og som underviser/formidler. Hun er eminent til at øse af sin store erfaring.

Under uddannelsen er der en god vekselvirkning mellem Q & A, hangout trainee-forløb og livedage, og det er enormt givende, at man fra starten bliver ’kastet ud i’ at undervise de andre instruktørelever! Jeg har under uddannelsen fået øjnene op for/mærket, hvad Qigong gør af gode ting i min egen slidte idrætskrop. Smerter i ryg og knæ er helt afgjort minimeret. Derudover giver Qigongøvelserne mig en dejlig indre ro og afklarethed. Jeg kan varmt anbefale Vibeke Fralings Qigong Instruktør Uddannelse til alle, der har lyst til at videreformidle Qigong – alder ingen hindring! DET ER BARE OM AT KOMME I GANG!

Namaste Vibeke Larsen, Skanderborg – 60 år

Christian Federspiel:

“Vibeke har givet mig større selvtillid, gå på mod, indsigt i mig selv og undervisningssituationen og jeg er blevet en bedre formidler af Qigong.

Jeg vil gerne anbefale Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse  til andre.”

Ingrid Thomsen:

“Det har i den grad levet op til mine forventninger.

På det faglige område, har jeg lært at passe på mig selv, og forkæle min krop.

På det personlige område er jeg blevet mere glad mere positiv og en mere åben person.

Jeg vil bestemt anbefale uddannelsen til andre.”

Jeg kender Qigong fra Internettet. Jeg valgte at tage Qigong Instruktør Uddannelse, fordi jeg ville lære noget nyt og følte det var det rette for mig. Jeg valgte Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse efter at jeg fandt hendes hjemmeside på Internettet. Derpå deltog jeg i Qigong hos hende i sommerferien og der var en dejlig atmosfære i disse dage.

Det har i den grad levet op til mine forventninger. På det faglige område, har jeg lært at passe på mig selv, og forkæle min krop. På det personlige område er jeg blevet mere glad mere positiv og en mere åben person. Jeg vil bruge Qigong instruktør uddannelsen til at undervise andre i at passe på sig selv og sin krop. Det var faktisk ikke min plan fra starten, men det er det blevet undervejs. Det at arbejde med Qigong og at skulle undervise mine medkursister har givet mig lyst til det.

Det bedste ved Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse har været min personlige udvikling og den store viden om kroppen jeg har fået. Og så selvfølgelig at jeg har mødt så mange søde, positive kursister og Vibeke. Jeg vil bestemt anbefale uddannelsen til andre.

Lene Nielsen:

“Jeg har fået meget mere end forventet ud af Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse .

Umiddelbart tænkte jeg bare, at det var en Qigong instruktør uddannelse og dermed tænke jeg primært i øvelser.

Men Vibeke som person har bidraget med noget meget fint, så det også blev en stor personlig udviklingsrejse. 

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre. Uanset om man tænker sig som underviser eller ej. Med de fantastiske ting der er i uddannelsen, får man noget fantastisk ud af det! 

Uddannelsen har gjort en kæmpe forskel for mig.”

Mit møde med Qigong

“Jeg købte for mange år siden nogle bøger om Qigong, bare fordi jeg kunne mærke en interesse indeni. Men gjorde ikke yderligere ved det. For 5-6 år siden stødte jeg på Tai Chi og mærkede at det var noget, men alligevel ikke helt. Men i forbindelse med Tai Chi stødte jeg på Qigong og det tiltalte mig.

Da Vibeke oprettede hold i Årslev (Fyn, Danmark, red.) startede jeg der i 2013. Faktisk var der en claivoyant, som for længe siden sagde, at jeg skulle lave meditation i bevægelse. Hun sagde, der stod en kinesisk mester bag mig. Jeg mærker også helt klart, at Qigong er det rigtige for mig. Qigong har hjulpet mig med min enorme træthed. Når jeg gør min daglige Qigong har jeg ikke behov for middagslur, som jeg ellers har haft. Jeg er også i væsentlig større mental og følelsesmæssig balance, når jeg får lavet min Qigong. Samtidig er mit velbefindende massivt bedre.

Mit formål med at tage Qigong Instruktør Uddannelse

Umiddelbart var det ikke min mening at undervise, men undervejs at mærke, hvilken vej det gik. Nu har jeg så et hold. Det er rart at føle mig i gang. I starten var jeg meget nervøs, fuldstændigt irrationelt, da jeg er tidligere lærer. Men det er fordi jeg ønsker at gøre det rigtig godt.

Heldigvis har Vibeke været der og støttet og skubbet på en rigtig god måde, så jeg er blevet udfordret, men har kunnet udvikle mig samtidigt. Jeg er glad for at være i gang og have noget, der er mit. Det er en god og spændende udfordring. Jeg vokser af det uden at overvældes. Det giver mig større indsigt i mig selv og i mit samspil med kursister.

Jeg valgte Vibeke Fraling Qigong Instruktør Uddannelse

Jeg prøvede først Qigong hos en anden, men jeg valgte Vibeke for den måde, hun er på og den måde hun tænker Qigong på. Hun er kærlig og givende og jeg føler mig tryg i hendes selskab. Hun udstråler velvillighed og glæde og at hun gerne vil de mennesker, hun er i nærheden af. Man kan stole på Vibeke og den tryghed er vigtig for mig, når jeg skal lære nyt. Hos Vibeke er der altid et rart, kærligt, trygt og godt miljø. Det giver meget andet end blot Qigong øvelser. Det giver noget personligt også – en personlig udvikling.

Inden jeg tog min beslutning, ringede jeg hende op og vi fik en god lang snak, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål og så følte jeg mig sikker i, at det var det rigtige sted for mig. Jeg har fået meget mere end forventet ud af det. Umiddelbart tænkte jeg bare, at det var en Qigong instruktør uddannelse og dermed tænke jeg primært i øvelser. Men Vibeke som person har bidraget med noget meget fint, så det også blev en stor personlig udviklingsrejse. Henad vejen er jeg blevet overrasket over, hvor mange øvelser Vibeke har lært mig/os og delt med os. Jeg elsker mængden, variationen og mulighederne i de øvelser!

Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse har været min selvudviklingsrejse

Der er noget spirituelt, kropsligt og meditativt. Det er et meget stort udvalg af, hvad Qigong er og har at tilbyde, jeg er meget begejstret. Vibekes begejstring er enorm og hun holder ikke noget tilbage. Hun deler frit med kursisterne og man kan spørge ind lige så tosset, man vil og man skal nok få en forklaring, det synes jeg er rigtig godt og vigtigt. Jeg har fået rigtig meget ud af uddannelsen.

På det personlige plan er det vigtigste, at den har bidraget til min personlige udvikling. Vibeke har hele vejen støttet mig til at udfordre min comfortzone og hjulpet mig til at se på mig selv med andre øjne og turde mere. På det faglige plan har jeg lært så utroligt meget om Qigong. Jeg er rigtig glad for at have det hele på video og e-bogsmateriale, for jeg synes slet ikke, jeg har lært det godt nok endnu, men nu kan jeg til enhver tid finde det frem og fordybe mig endnu mere.

Nu har jeg hold – det var egentlig ikke min plan

At have et hold hjælper mig til at blive dygtigere, fordi jeg har en vigtig grund til at fordybe mig – nemlig mit ønske om at være dygtig, kompetent og ansvarsbevidst overfor mine kursister. Jeg har mødt en enorm inspiration i Vibeke. Hun har vist mig nye aspekter både af mig og af den jeg gerne vil være. Vibekes faglighed er enorm, hun er nærmest en Qigong vidensbank, hvilket inspirerer mig meget. Hendes måde at undervise på har lært mig endnu mere om at være underviser og hvordan jeg formidler bedst muligt, så deltagerne får mest muligt ud af det især glæde og velbefindende.

Jeg er så glad for, at Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse har tændt et håb indeni om, at jeg er ved at finde, det som jeg virkeligt gerne vil. Lige nu tør jeg ikke lægge mig fast på andet end, at Qigong og uddannelsen til Qigong instruktør har været rigtig godt og et virkeligt vigtigt skridt for mig. I Qigong har jeg fundet den bløde tilgang, det at være, en væren sådan helt afslappet. Måske jeg vil udbrede det ved at undervise på højskole.

Det bedste ved uddannelsen er Vibeke!

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre. Uanset om man tænker sig som underviser eller ej. Med de fantastiske ting der er i uddannelsen, får man noget fantastisk ud af det! Det har været godt at få individuel vejledning, mulighed for at få svar på alt stort set hele tiden, et stort og varieret pensum, grundigt materiale samt sparring og støtte mentalt, følelsesmæssigt, teknisk og praktisk.

Og Qigong er for alle; fra børn til ældre. Alle har glæde af den energi og balance Qigong giver både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt. Jeg er især glad for at eje materialet, fordi det giver mulighed for fortsat fordybelse. Øvelserne følges af ord, beskrivelser og forklaringer. Det er nemt at følge instruktionerne, både skriftligt og på videoerne. Jeg kan altid gå til materialet og få præciseret omkring øvelserne. Jeg føler mig klar og rustet.

Men det bedste ved uddannelsen er Vibeke – uden tøven! Uden Vibeke ville det ikke være det samme. Den opbakning, det livssyn, den kærlighed og evne til at lytte, involvere sig og reflektere er det, der gør det så unikt og værdifuldt. Vibeke tager alt seriøst på den kærlige og gode måde, med masser af humor. Uddannelsen har gjort en kæmpe forskel for mig.”

Pia Ingerslev Schmidt:

“Det var også rigtig vigtigt for mig, at Vibeke har en baggrund som sygeplejerske. Hun forstår at forklare Qigong øvelser og begreber ud fra en naturvidenskabelig vinkel og ikke bare ud fra en Qigong vinkel. Qigong er ikke bare meditation og spiritualitet, men så sandelig også både fysisk og kropslig. Det har Vibeke formået at formidle for mig. Det har været rigtig godt, da jeg ikke anser mig for særligt spirituel. Jeg ser faktisk Qigong, som en bevægelsesform jeg og mange andre fysioterapeuter kunne nå mange og forskellige målgrupper med.”

“Jeg har netop afsluttet Vibeke Fralings Qigong instruktør uddannelse.

Jeg fik Vibeke og uddannelsen anbefalet af en fysioterapeut kollega. Hun mente det lige var noget for mig både personligt i forhold til at komme helt ovenpå efter stress, men også fordi jeg på sigt gerne vil arbejde med motion for og til gravide kvinder og nybagte mødre.

Da Qigong er meget skånsom er den særdeles velegnet til alle. Og så kombinerer den vejrtrækning, afslapning og træning af hele kroppen, det synes jeg som fysioterapeut er ret vigtigt, både personligt og i forhold til andre. Qigong instruktør uddannelsen har helt sikkert levet op til mine forventninger. Jeg har været glad for kombinationen af at være af sted på live dage, men især har jeg været glad for at få al materialet online både video og e-bøger. Det gør, at jeg kan fordybe mig når jeg har tid og mulighed og i mit eget tempo. Variationen i materialet mellem især videoer og skriftligt materiale gør, at jeg kan fordybe mig på min egen måde.

Det var vigtigt for mig at Vibeke har en baggrund som sygeplejerske

Det var også rigtig vigtigt for mig, at Vibeke har en baggrund som sygeplejerske. Hun forstår at forklare Qigong øvelser og begreber ud fra en naturvidenskabelig vinkel og ikke bare ud fra en Qigong vinkel. Qigong er ikke bare meditation og spiritualitet, men så sandelig også både fysisk og kropslig. Det har Vibeke formået at formidle for mig. Det har været rigtig godt, da jeg ikke anser mig for særligt spirituel.

Jeg ser faktisk Qigong, som en bevægelsesform jeg og mange andre fysioterapeuter kunne nå mange og forskellige målgrupper med. Helt konkret har jeg fagligt fået en masse nye øvelser til god, skånsom og nænsom træning for alle.

På det personlige plan

På det personlige område har det gjort mig rigtig godt. Det er en god måde at stresse af på samtidig med, at man får trænet kroppen. Qigong giver mig ro i hovedet mens jeg arbejder fysisk. Lige nu bruger jeg det, jeg har lært til og for mig selv med henblik på velvære. Om et par år kan jeg se mig selv bruge uddannelsen som selvstændig. Jeg vil bruge den i forbindelse med kurser både live og online for gravide og nybagte mødre som ren afstressende genoptræning. Jeg venter med at gå i gang, da jeg lige nu har valgt at prioritere mine små børn og give mig tid til at ideen til fremtiden former sig mere klart.

Qigong kommer helt sikkert til at være en del af min selvstændige virksomhed fremtidigt. Den online platform, hvor vores materiale ligger og som har haft et chatforum har fungeret rigtig godt. Det har været godt, at kunne chatte med hele holdet og Vibeke, hvis der er noget, man er i tvivl om eller vil dele. Det har også gjort det let at kunne forberede sig, fordi lektierne lægges online, så jeg har kunnet føle mig klar og være med.

Det bedste ved Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse

Det bedste ved uddannelsen har været at få mulighed for at fordybe mig i et nyt emne bare for mig. At have samvær med andre om læring indenfor en fælles interesse og at møde en ny verden og mærke hvordan det virker. Det har jeg virkeligt nydt. Vibeke er god til at fange os på hvert vores niveau både personligt, spirituelt og fagligt. Jeg vil gerne anbefale Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse  både til dem, der er interesserede i Qigong træningen, men også til fysioterapeuter og kommunalt regi. Der er helt klart en målgruppe for Qigong i de borgere, som er stressede, har dårlig balance eller er for svækkede til at holde til almindelig træning.”

Sara Sonne Hansen:

“Jeg valgte at uddanne mig hos Vibeke, fordi hun inspirerer mig. Jeg finder hendes energi interessant. Det har bestemt levet op til mine forventninger og jeg har fået nogle gode redskaber til at finde dybere ind i mig selv og til at arbejde med energi, Rigtig meget endda og det har været det bedste for mig. Det har været rigtig vigtigt og godt for mig, at Vibeke er så god til at skabe rum for at arbejde med sig selv og med energi.”

Jeg mødte Qigong til et par prøvegange på et hold hos Vibeke i Årslev på Fyn. Nogle måneder senere fik min søn ny klasselærer – Vibeke. Vi talte om Qigong og hvordan det hjalp, hvis man er stresset og jeg startede på Qigong.

Uddannelsen var for min skyld, selvom den også kan bruges i mit job

Da jeg valgte at uddanne mig til Qigong instruktør var det for min egen skyld. For at få redskaber til at komme ud af stress og fordi jeg havde en idé om, at jeg kan bruge det professionelt. Jeg er fysioterapeut så det er jo nærliggende. Jeg valgte samtidigt at uddanne mig til coach og ser nu mere min fremtid som coach for unge, hvor Qigongen kan være redskabet til at grounde, hjælpe de unge med at komme i kontakt med sig selv og komme ind i hjertet til deres egen sandhed om hvem de er og hvad de gerne vil.

Jeg valgte at uddanne mig hos Vibeke fordi hun inspirerer mig. Jeg finder hendes energi interessant. Det har bestemt levet op til mine forventninger og jeg har fået nogle gode redskaber til at finde dybere ind i mig selv og til at arbejde med energi, Rigtig meget endda og det har været det bedste for mig. Det har været rigtig vigtigt og godt for mig, at Vibeke er så god til at skabe rum for at arbejde med sig selv og med energi. Jeg vil helt sikkert anbefale Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse  til andre.

Lis Brændegaard Meng:

“Uddannelsen har levet op til mine forventninger.  Jeg har fået mere ro, viden om forskellige muligheder i forhold til at arbejde med folk, der ikke har samme fysiske formåen som mig selv. Mere kropsfornemmelse. En uddannelse, der har gjort, at jeg er blevet en bedre massør, da jeg kan koble qigong og massage.”

Mit møde med Qigong

Jeg mødte Qigong i forbindelse med en opgave, jeg skulle skrive på min uddannelse. I den forbindelse interviewede jeg Vibeke og deltog i en prøvetime i Qigong. Jeg så en mening i motionsformen, da jeg selv er doven hvad motion angår. Det sidder dybt i mig at have været “klumpe-dumpen” og den tykke pige, der ikke kunne hoppe over en plint eller kravle op ad et tov. Så her har jeg fundet noget, jeg kan være med til. Og da Vibeke ved min prøvetime gjorde meget ud af at fortælle, at vi ikke kan gøre noget forkert, så slappede jeg af. Samtidig tiltaler det mig, at det går ind og påvirker hele kroppen og sindet, da jeg siden 2009 har arbejdet målrettet på at ændre min egen verdensopfattelse fra at være “offer” til at være “herre over egen oplevelse og udvikling”.

Jeg tog Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse, fordi hun var den eneste, jeg kendte og jeg følte ikke behov for at undersøge andre muligheder. Desuden kan jeg godt lide Vibekes tilgang omkring, at vi ikke skal være “betjente” der hele tiden retter på vores elever, men mere viser korrekte øvelser, ved at sige dem højt og selv gøre bevægelserne, så det er muligt for folk at se, hvordan de kan gøres mere hensigtsmæssigt. Det giver en frihed i en til ikke at tænke om det er rigtigt eller forkert. Og dermed bedre mulighed for at fordybe sig.

Det har jeg fået ud af Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse

Uddannelsen har levet op til mine forventninger.  Jeg har fået mere ro, viden om forskellige muligheder i forhold til at arbejde med folk, der ikke har samme fysiske formåen som mig selv. Mere kropsfornemmelse. En Qigong Instruktør Uddannelse, der har gjort, at jeg er blevet en bedre massør, da jeg kan koble Qigong og massage. Jeg vil bruge uddannelsen til at undervise i Qigong. Jeg vil også bruge det, jeg har lært for mit eget velbefindende og hjælpe andre med at få det bedre. Den online platform har fungeret fint. Det har været rart at kunne se videoer efterfølgende for at få styr på bevægelser og øvelser. Det har også været godt med mulighed for sparring undervejs, og Vibeke er god til at dele ud af sin viden til gavn for sine elever. Jeg har også været glad for at vi har undervist hinanden, det lærer man meget af. Jeg vil klart anbefale Qigong Instruktør Uddannelse til andre. Qigong uddannelse

0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×