Qigong Hold

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Find det nærmeste Qigong hold her. Du kan også booke en prøvetime ved Vibeke Fraling.

Du kan finde Qigonghold hos mine certificerede Qigonginstruktører her. Jeg har kontaktoplysninger og link til nogle af mine certificerede Qigong instruktører her.

Sæson forår 2018

Du kan altid se mine opdaterede hold på min Facebook Side her også. Mine certificerede instruktører og instruktørelever starter også hold op du kan se hvor på siden her. Den opdateres jævnligt.

Egne hold:

(Mine certificerede Qigong instruktørers hold kan du se her.)

Nyborg:

Mandag

Uge 2: Mandag den 8/1-18 kl.  10:00-11:15 i Stendamsgade i lokalet Slotsmøllen over billetsalget Nyborg Voldspil.  Tilmelding på Yogaskolens hjemmeside via dette linkHoldet er fyldt – der er venteliste!

Uge 2: Onsdag den 10/1-18 kl. 18:30-20:00 i Gymnastikcentret i Nyborg Idræts- og Fritidscenter, Storebæltsvej 13. Tilmelding på Yogaskolens hjemmeside via dette link. Der er stadig pladser, da vi har været heldige at få en stor sal.

WebQigong – Qigong hvor du er!

Du skal ikke snydes for Qigong med mig, selvom du ikke bor i nærheden af mig. Jeg har oprettet WebQigong, som er online Qigong, hvor du er og når det passer dig. Det er gratis de første 30 dage, så du kan prøve det af og se om det er noget for dig. Klik her for at prøve WebQigong gratis i 30 dage.

Vibeke Fraling - Namaste Qigong

Prøvetime:

Udover mine faste hold tager jeg gerne ud og demonstrerer hvad Qigong er og hvordan det føles at gøre. Hvis du har et arrangement, hvor du tænker Qigong kunne være et interessant indslag, så kontakt mig på telefon 28 83 07 13 eller mail kontakt@www.vibekefraling.dk for et tilbud.

Husk der er plads som gratis deltager til certificeringerne

Næste gang 15+16/9 i Odense.

Der er rig lejlighed til at gå til Qigong!

Klar og frisk Qi til dig!

Hvad er Qigong - Vibeke FralingKh Vibeke

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×