Qigong Hold

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Find det nærmeste Qigong hold med mig her. Du kan også booke en prøvetime ved Vibeke Fraling.

Du kan finde Qigonghold og/eller kontaktoplysninger til nogle af mine certificerede Qigonginstruktører samt Qigonginstruktør Trainees her.

Sæson efterår 2018

Du kan også se mine opdaterede hold på min Facebook Side her. Mine certificerede instruktører og instruktørelever starter også hold op du kan se hvor på siden her. Den opdateres jævnligt.

Egne hold:

Nyborg:

Mandage kl.  10:00-11:15 i Stendamsgade i lokalet Slotsmøllen over billetsalget Nyborg Voldspil.  Tilmelding på Yogaskolens hjemmeside via dette linkHoldet er fyldt!

Mandage kl.  11:30-12:45 i Stendamsgade i lokalet Slotsmøllen over billetsalget Nyborg Voldspil.  Tilmelding på Yogaskolens hjemmeside via dette linkHoldet er næsten fyldt!

Onsdage kl. 18:30-20:00 i Gymnastikcentret i Nyborg Idræts- og Fritidscenter, Storebæltsvej 13. Tilmelding på Yogaskolens hjemmeside via dette link. Der er stadig pladser, da vi har været heldige at få en stor sal. Dette hold giver mulighed for prøvegange – kontakt Yogaskolen eller Vibeke Fraling, hvis du ønsker en provegang.

Vil du gøre Qigong med mig, men kan ikke deltage i Nyborg, så kan du prøve WebQigong. Klik på linket også læs mere. 

WebQigong – Qigong hvor du er!

Du skal ikke snydes for Qigong med mig, selvom du ikke bor i nærheden af mig. Jeg har oprettet WebQigong, som er online Qigong, hvor du er og når det passer dig. Det er gratis de første 30 dage, så du kan prøve det af og se om det er noget for dig. Klik her for at prøve WebQigong gratis i 30 dage.

Vibeke Fraling - Namaste Qigong

Prøvetime:

Udover mine faste hold tager jeg gerne ud og demonstrerer hvad Qigong er og hvordan det føles at gøre. Hvis du har et arrangement, hvor du tænker Qigong kunne være et interessant indslag, så kontakt mig på telefon 28 83 07 13 eller mail kontakt@www.vibekefraling.dk for et tilbud.

Der er rig lejlighed til at gøre Qigong!

Klar og frisk Qi til dig!

Hvad er Qigong - Vibeke FralingKh Vibeke

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×