Qigong hold

0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Hvis du har fundet denne side uden at vide, hvad Qigong er, så klik her for at læse om hvad det er. Siden åbner i et nyt vindue.

Qigong hold
Vibeke Fraling Qigong Academy sal Dronningensvej 6 i Nyborg

Find mine Qigong holdbeskrivelser nederst på siden og find tiderne ved at klikke her og komme til kalenderen.

Parkeringen er gratis på de to angivne parkeringspladser og uden parkeringsskive.

Klippekort giver fleksibilitet

Det er muligt at købe klippekort til alle hold. Du kan kun købe klippekort ved fysisk fremmøde i Vibeke Fraling Qigong Academy, som det er lige nu. Vær opmærksom på at der er forskel på holdene både i længde, pris og indhold. Klippekortene købes til at starte med den første gang, du møder til et hold, så kom i god tid eller hav tid til at betale efter Qigong. Du kan betale med Mobile Pay eller kontanter.

Klippekortet giver dig fleksibilitet, så du kun betaler for de gange, du deltager. For at sikre dig en plads kan du melde dig på til flere datoer ved at ringe på 28 83 07 13 eller sende en besked på sms eller via besked funktionen på min Facebook side – https://www.facebook.com/VibekeFralingQigongAcademy/

Priserne er introduktionspris og gælder i alt fald januar, februar og marts 2020.

Har du klippekort fra 2019 gælder det naturligvis i det nye år indtil og med februar måned.

Hold med tilmelding og få pladser til drop in

På “Mandags-“, “Aften”- og “Fredagsholdet” kan du tilmelde dig alle gange og så blot melde afbud senest et døgn før, hvis du ikke kan komme alligevel. Du kan betale for enkelt gange eller købe et klippekort, men du betaler kun for de gange, du møder op. Til gengæld er det vigtigt at melde afbud, da disse pladser kan fyldes op med deltagere til Drop in.

Drop in er deltagelse i Qigong uden forudgående tilmelding. Da tager man bare chancen, at der er plads.

“Mandags-” og “Fredagsholdet”

“Mandags-” og “Fredagsholdet” er Qigong hold mandag og fredag kl. 9.30-10.30 med 55 minutters Qigong og 5 minutters stående eller siddende meditation. Holdet vil have fokus på afspænding af kroppen fra top til tå og omvendt.

Til dette hold kan du melde dig til alle gange for at sikre din plads eller du kan satse, på at der er plads til dig med Drop in.

Pris pr. mødegang 60 kr. Klippekort til 5 x for 280 kr. 10 x for 550 kr.

Aften Qigong – tid til fordybelse

Aften Qigong er 90 minutters Qigong onsdag aften kl. 18.00-19.30. Der er tid til fordybelse og til at dykke ned i detaljer i de forskellige aspekter af Qigong og i de enkelte Qigong øvelser. Vi har også tid til ti minutters meditation at slutte af med.

Til dette hold kan du melde dig til alle gange for at sikre din plads eller du kan satse på, at der er plads til dig med Drop in.

Pris pr. mødegang 90 kr. Klippekort til 5 x for 450 kr. 10 x for 890 kr.

Qigong – kun Drop in

Morgen Qigong – klar til en ny dag

Morgen Qigong er for dig, der gerne vil starte dagen med Qigong for at afspænde og styrke kroppen og skærpe fokus for dagen. 45 minutters Qigong kl. 7.00-7.45. Hold øje i kalenderen med datoer – klik her for at komme til kalenderen. Du får varmen men kommer ikke til at svede, så du kan nå Qigong inden arbejde, eller på vej hjem fra arbejde.

Pris pr. mødegang 50 kr. Klippekort til 5 x for 250 kr. 10 x for 500 kr.

Godnat Qigong

Godnat Qigong er 45 minutters Qigong for komplet afstressning af krop og sind. Du vil opleve forbedret søvn og vågne styrket og energifyldt. Hold øje i kalenderen med datoer – klik her for at komme til kalenderen.

Pris pr. mødegang 50 kr. Klippekort til 5 x for 250 kr. 10 x for 500 kr.

Qigong for Gravide – kort forløb

Underviser – certificeret Qigong Instruktør Trine Harries Pedersen

Qigong for gravide er udviklet af Vibeke Fraling og Trine Harries Pedersen – læs om det her.

Næste hold i 2020 er onsdag 15/1-20, 22/1, 29/1 og 5/2 kl. 16.30-17.30. I alt fire gange. Book din plads på holdet ved at kontakte Trine på 22 26 39 02. Eller Vibeke på 28 83 07 13.

Pris pr. mødegang 60 kr. Klippekort til 5 x for 280 kr. 10 x for 550 kr.

0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×