0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Covid19 retningslinjer

Du kan læse vore samlede Corona retningslinjer her.

Du kan stadig gøre Qigong med mig online. Via min online Qigong medlemsklub WebQigong, som du kan læse om her. 

Hvis du har fundet denne side uden at vide, hvad Qigong er, så klik her for at læse om hvad det er. Siden åbner i et nyt vindue.

På billederne herunder ser du Vibeke Fraling, du ser salen i Qigong Academy, Dronningensvej 6 i Nyborg. Dernæst er billedet af kalenderen et link til selve Qigong Academy kalender.

Find Qigong holdbeskrivelser nederst på siden og find tiderne ved at klikke her og komme til kalenderen.

Her finder du Vibeke Fraling Qigong Academy

Parkeringen er gratis på de to angivne parkeringspladser og uden parkeringsskive.

 Klippekort giver fleksibilitet

Det er muligt at købe klippekort til alle hold. Du kan kun købe klippekort ved fysisk fremmøde i Vibeke Fraling Qigong Academy, som det er lige nu. Vær opmærksom på, at der er forskel på holdene både i længde, pris og indhold. Klippekortene købes til at starte med den første gang, du møder til et hold, så kom i god tid eller hav tid til at betale efter Qigong. Du kan betale med Mobile Pay (nummer 64988) eller kontanter.

Klippekortet giver dig fleksibilitet, så du kun betaler for de gange, du deltager. For at sikre dig en plads kan du melde dig på en mail liste til dit/dine ønskede hold. Du kan melde dig fast på holdet og så sende afbud til Vibeke på 28830713, hvis du ikke ønsker at bruge pladsen. Den bliver så til dropin plads, så det er muligt at komme ind fra gaden og tage chancen at der er plads.

Priserne er introduktionspris. Nye priser efter efterårsferie 2020.

Hold med tilmelding og få pladser til drop in

Pga Coronarestriktioner – skriv til kontakt@vibekefraling.dk for at vide, hvilke hold der har plads.

På “Mandags-“, “Aften”- og “Fredagsholdet” kan du tilmelde dig alle gange og så blot melde afbud senest et døgn før, hvis du ikke kan komme alligevel. Du kan betale for enkeltgange eller købe et klippekort, men du betaler kun for de gange, du møder op. Til gengæld er det vigtigt at melde afbud, da disse pladser kan fyldes op med deltagere til Drop in.

Drop in er deltagelse i Qigong uden forudgående tilmelding. Da tager man bare chancen, at der er plads.

Hvis du vil have kontakt med Qigong instruktøren for et hold kan du kontakte instruktøren pr. Tlf eller ved at skrive en mail til qigonghold@vibekefraling.dk

Mandagsholdet

“Mandagsholdet” er Qigong hold mandag og fredag kl. 9.30-10.30 med 55 minutters Qigong og 5 minutters stående eller siddende meditation. Holdet vil have fokus på afspænding af kroppen fra top til tå og omvendt.

Til dette hold kan du melde dig til alle gange for at sikre din plads eller du kan satse, på at der er plads til dig med Drop in.

Pris pr. mødegang 60 kr. Klippekort til 5 x for 280 kr. 10 x for 550 kr.

Mandage og fredage kl. 9.30-10.30.

Aften Qigong – tid til fordybelse

Aften Qigong er 90 minutters Qigong onsdag aften kl. 18.30-20.00. Der er tid til fordybelse og til at dykke ned i detaljer i de forskellige aspekter af Qigong og i de enkelte Qigong øvelser. Vi har også tid til ti minutters meditation at slutte af med.

Til dette hold kan du melde dig til alle gange for at sikre din plads eller du kan satse på, at der er plads til dig med Drop in.

Pris pr. mødegang 90 kr. Klippekort til 5 x for 430 kr. 10 x for 840 kr.

Onsdage kl. 18.30-20.00.

Qigong for gravide, nybagte mødre og familie Qigong 

OBS: På grund af covid-19 vil Qigong for gravide, EfterfødselsQigong og Familie Qigong ikke blive afholdt på fysiske hold. De kan på nuværende tidspunkt findes på webqigong.dk

Qigong for gravide

Qigong for dig, der vil dyrke skånsom motion, mens du er gravid. Qigong for gravide henvender sig til alle gravide, uanset hvad krop og sind har af udfordringer. Cert. Qigong Instruktør Trine er mor til tre små børn og har selv oplevet udfordringer og smerter i forbindelse med de første to graviditeter inden hun mødte Qigong.  Trine har undervist i Qigong i hele sin tredje graviditet.

Holdet vil have fokus på skånsom styrkelse af kroppen fra top til tå og omvendt, samt afspænding og slippe stress i krop og sind. Skabe mere velvære, overskud og energi til dig, så du kan nyde graviditeten og stå stærkt i din kommende (nye) livsrolle som mor. 

Læs mere om Qigong for gravide her https://www.vibekefraling.dk/qigong-for-gravide/

 

Efterfødsels Qigong 

Qigong for dig der skånsomt vil styrke kroppen efter fødslen og skabe ro, overskud og nærvær til dig og din baby.

Alle øvelser kan tilpasses den enkelte, stående eller siddende. Der  vil også være mulighed for at udføre øvelserne med baby på maven, i vikle eller lignende. 

Din skønne baby er selvfølgelig velkommen. 

Cert. Qigong Instruktør Trine har erfaring fra egen efterfødselsperiode.

Læs mere om Trine her https://www.vibekefraling.dk/category/gravid-og-efterfoedselsqigong/

 

Familie Qigong

Qigong for alle aldre. Forældre med børn, bedsteforældre med børnebørn og bonusforældre med børn. Alle konstellationer er velkomne.

Til familie Qigong leger vi Qigongøvelserne. Igennem leg, sjov og øvelserne styrkes bl.a koncentration, balance, kropsbevidsthed og indlæring samt skabes nærvær, energi og overskud hos store og små.  

Tiden sættes til en time, men det kan hænde at der stoppes før. Det er vigtigt at holde balancen, hvor børnene er engagerede og glade.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deltagelse på og tilmelding til hold

Du kan tilmelde dig holdet ved at skrive dig på maillisten. Derved modtager du mail inden holdstart. Du kan melde dig til alle datoer og hvis du ikke kan deltage melder du afbud et døgn før, så pladsen kan gå til Drop in. Ellers kommer du til at betale for den alligevel. 

Du kan sagtens stå på flere lister. 

Drop in

Mød op og tag chancen, at der er plads. 

0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×