Qigong for gravide

0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×

Qigong for gravide styrker det særlige bånd mellem mor og baby. Det vil styrke dig i din (nye) livsrolle som mor.

Qigong for gravide
Certificereret Qigong Instruktør Trine Harries Pedersen – underviser i Qigong for gravide

Qigong for gravide hold er pt aflyst pga. covid-19.

Istedet kan du deltage online på WebQigong.dk

Se mere her WebQigong

qigong for gravide

Certificeret Qigong Instruktør Trine Harries Pedersen underviser i Qigong for gravide

Hvad er Qigong for gravide?

Qigong for gravide henvender sig til alle gravide, uanset hvad krop og sind har af udfordringer.

Qigong for gravide er udviklet med fokus på at støtte kvinden igennem graviditetens faser. Du får støtte, indsigter og viden, der vil hjælpe dig i den forestående tid. Graviditet er fantastisk, men også uhørt krævende for krop og sind. Så til Qigong for Gravide vil du kunne puste ud og samle kræfter.

“Når du som mor kan stresse af og finde din grounding vil din ro gavne dit barn.” Trine Harries Pedersen

Qigong for gravide – “Er det mon noget for mig?”

Qigong er mindfulness i bevægelse. Rolige, skånsomme bevægelser med fokus på åndedrættet. Bevægelserne tilpasses individuelt og vil både afspænde og styrke kroppen i din graviditet og efter fødslen. Qigong styrker og vedligeholder din kondition uden at overbelaste dig.

Qigong styrker det særlige nærvær mellem mor og baby. Det vil styrke dig i din (nye) livsrolle som mor. I Qigong fremmes forholdet mellem dig og baby, allerede mens baby er i maven. 

Din nye livsrolle og jeres nye liv sammen som familie kan føles fyldt med nye forventninger og krav. Alt dette kan allerede i graviditeten fylde meget. Det kan være næsten overvældende. Kvindens krop og sind er sårbart og under pres i denne fase af livet.

Din indre ro smitter positivt af på dit barn

I Qigong vil du opleve at kunne stresse af, få bedre grounding og mere energi samt redskaber til at bevare det i hverdagen. Når du som kommende mor kan stresse af og finde din grounding vil din ro smitte af på din baby. Det vil gavne dit sind, din krop og graviditet og babys udvikling.

Qigong gør vi på små hold med tid til dig. Qigong er primært stående og gående øvelser, med mulighed for at sidde.

Øvelserne kan gøres af alle, uanset om du har behov for særlige hensyn. Du lærer at justere øvelsen individuelt til dig. 

Du kan downloade en lille folder om Qigong for Gravide her.

Vibeke Fraling Qigong Academy i Nyborg

Qigong for gravide foregår i Vibeke Fraling Qigong Academy lokaler Dronningensvej 6, i Nyborg. Næste hold i 2020 er: Fredage med opstart d. 4/9-2020 kl 11-12. Book din plads på holdet online eller tag chancen og mød op. Der er maksimum 8 pladser på dette hold. Book her.

Kontakt os gerne for mere info om hold, workshops og lign. eller hvis du har spørgsmål.

Trine tlf: 22263902, trine@vibekefraling.dk

Vibeke tlf 28830713, kontakt@vibekefaling.dk

Har du ikke mulighed for at deltage på hold findes der også WebQigong. Her kan du via medlemsskab få adgang til videoer, der er udviklet specielt til gravide og til efterfødselsqigong. Læs om WebQigong her.

Hvem har udviklet Qigong for gravide?

Qigong for Gravide er udviklet af Vibeke Fraling og Trine Harries Pedersen.

Vibeke er tidligere sygeplejerske nu Qigong Master. Trine er certificeret Qigong og BørneQigong Instruktør ved Vibeke Fraling Qigong Academy.

Vibeke har haft bækkenløsning i to ud af tre graviditeter og efterfølgende fibromyalgi. Trine har haft smerter og problematiske graviditeter ved de to første graviditeter og fødsler. Efterfødselsforløbene har været ligeså fulde at komplikationer. Efter anden fødsel fik Trine konstateret kronisk smertelidelse i bækkenet. Qigong har hjulpet både Vibeke og Trine af med kroniske smerter.

I Trines certificeringsopgave på Qigong Instruktør uddannelsen var fokus på gravide og nybagte mødre. Denne interesse blev til udvikling af Qigong, der særligt henvender sig til denne gruppe.

Øvelserne er nu afprøvet på hold og i forbindelse med Trines 3. graviditet. Trine underviser i Qigong selv langt ind i 3. trimester.

0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×
0 Flares Facebook 0 LinkedIn 0 Email -- Filament.io 0 Flares ×