Individuel personlig Qigong sessioner og forløb

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

 

Individuel personlig QigongIndividuel personlig Qigong Vibeke Fraling

Det er nu muligt at købe individuel personlig Qigong sessioner og forløb i Qigong. Disse kan bruges til at arbejde fokuseret på “skavanker” eller som en måde at arbejde med personlig udvikling og coaching i forhold til temaer i ens liv. Du kan se mere her.

Med en individuel personlig Qigong session eller forløb kan du få dit helt unikke og personlige program til at støtte dig i genoptræning, træning, balancering af krop, sind og følelser samt din personlige udvikling generelt.

Individuel personlig Qigong tager udgangspunkt i dine ressourcer og dine kompetencer og tager sigte imod dit mål.

Praktisk foregår individuel personlig Qigong sådan, at vi først taler over telefon/Skype eller lignende og derpå lægger jeg et program, som du får som videoøvelser du kan gøre hjemme. I sjældne tilfælde kommer jeg til dig og lægger program, mod betaling for kørsel og evt. bro.

En individuel personlig Qigong session inkluderer en indledende samtale samt en efterfølgende mail med link til download af det personlige træningsprogram.

Hvis du oplever alle pladser er optaget eller du bare er interesseret i at komme på min liste, hvor du får at vide, når der er ledige pladser til Individuel personlig Qigong; sessioner og forløb – skriv dig på her:

.

First name
Email

Der er begrænsede antal sessioner og forløb i udbud. Du kan se mere her på siden.

Du kan købe via dette link.

Har du spørgsmål kan du stille dem på mail kontakt@www.vibekefraling.dk eller på telefon 28 83 07 13. Jeg svarer så hurtigt jeg kan.

Individuel personlig QigongKh Vibeke

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *