MorgenQigong – #MorgenQigong på Nyborg Strand

MorgenQigong vibeke fraling nyborg
15 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 15 Filament.io 15 Flares ×

MorgenQigong – perfekt start på dagen

Hvert år i sommermånederne har jeg med jævne mellemrum MorgenQigong på stranden tæt ved Hesselhuset, Skræddergyden i Nyborg. Når vejret og min kalender samtidigt giver mulighed for det, tilbyder jeg en times MorgenQigong på stranden med udsigt over havet det blå og Storebæltsbroen.

Det annonceres på min Facebook side – Vibeke Fraling – Qigong Academy. Det er ikke nødvendigt at melde sig til, prisen er sommer 2017 30 kr og betales i kagedåse eller på MobilePay.

Hvis du ikke kender Qigong, kan du læse om hvad Qigong er her.

morgenqigong vibeke fraling nyborg

MorgenQigong for alle

Der er ikke to træninger, der er ens. Hver gang hører jeg til eventuelle behov og skavanker, så jeg kan instruere henvendt til de deltagere, der er.  Oftest bruger vi en del tid på at slippe spændinger i hals/nakke, skuldre, ryg, lænd og arme. Afhængig af volumen af bølgernes brydning på stranden, har vi løbende og især afslutningsvis guidede meditative øvelser, vi har åndedrætsøvelser og af og til også træning af “the monkey-mind”.

morgenqigong vibeke fraling nyborgMonkey Mind til MorgenQigong

Begrebet monkey-mind henviser til vores sinds evne til at springe fra fokusområde til fokusområde som en abe springer fra gren til gren. Træning af monkey-mind betyder blot træning af koncentration. Det indbefatter øvelse i at fastholde fokus i en øvelse og allervigtigst – at opdage, at sindet er vandret/hoppet til en ny gren og dernæst med venlighed at flytte sin opmærksomhed tilbage til øvelsen.

Denne evne til at træne monkey-mind og skabe og bevare fokus hjælper kroppen til at slappe af. Når vi kun fokuserer på een ting skifter vi til en tilstand, hvor hjernen hviler og kroppen kan restituere og fordøje. Denne tilstand skaber balance i krop og sind – og ikke mindst i energien i os.

MorgenQigong for børn?

MorgenQigong er almindeligvis henvendt til deltagere fra teenagealderen og op til senior. Dog vil jeg af og til kombinere en almindelig MorgenQigong med en op til en halv times FamilieQigong, hvor børn ned til børnehavealderen kan deltage. FamilieQigong vil så enten ligge før eller efter MorgenQigong. Men det vil altsammen fremgå af opslaget på Facebook.

MorgenQigong vibeke fraling nyborgMorgenQigong til fyraften?

Af og til tilbyder jeg FyraftensQigong efter samme princip som MorgenQigong – blot om eftermiddagen efter arbejde. Deltagelse er på samme måde som til ordinær MorgenQigong. At slutte arbejdsdagen med Qigong betyder, at man går ind i resten af dagen med familie, aktiviteter og huslige opgaver med mere energi og nærvær.

Hvis du har sprøgsmål til er du velkommen til at skrive via Facebook eller en mail på kontakt@www.vibekefraling.dk.

MorgenQigong på engelsk?

Det er muligt at booke mig til en MorgenQigong, hvor jeg instruerer på engelsk. Kontakt mig for mere information.

It is possible to hire me to instruct a MorningQigong training in English. Please contact me for further information.

Hvor finder jeg MorgenQigong?

På stranden tæt ved Hesselhuset, som ligger Skræddergyden 34, 5800 Nyborg.

Kommer du fra motorvejen skal du af ved afkørsel 45 Nyborg Øst  og derpå køre mod vandet.

Dvs. til højre, hvis du kommer fra Sjællandssiden, og til venstre hvis du kommer fra Odense siden.

Kør derpå på Østerøvej indtil du kommer til et skarpt sving, hvor Hotel Nyborg Strand ligger på din venstre side og stranden ved Storebælt på din højre. Du passerer de tre store badebolde, som er et af Nyborgs Vartegn.

Kort efter svinget er der en lille vej til højre, den tager du og passerer Hotel Hesselet på din højre side og fortsætter til højre ad en snoet vej gennem skoven til du kommer til Storebælt.

Lige inden du kører hen til vandet, er der en parkeringsplads i skoven på din højre side. Der er skygge, så bilen ikke er for varm, når du skal hjem.

Du går derfra direkte ned til stranden, hvor MorgenQigong er. Du kan muligvis høre os og især min latter langt væk.

Vibeke Fraling - Namaste QigongJeg glæder mig til at se dig!

Klar og frisk Qi til dig!

Kh Vibeke

 

15 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 15 Filament.io 15 Flares ×

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *