MeTreaten i Nyborg – det fik deltagerne ud af den

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Feedback fra MeTreaten Nyborg

Du kan læse om selve indeholdet på MeTreaten her.

Du kan læse om Secret Elements på dansk her og på engelsk her.

Vibeke

Vibeke skriver til mig at hendes forventning til MeTreaten var at forstå mere om Qigong, at få mere indsigt i den, lære flere øvelser og få flere detaljer med, lære at prioritere øvelser til daglig brug. Det skal siges, at Vibeke går til Qigong hos en af mine meget dygtige Qigong instruktører.

Hun synes i den grad MeTreaten har levet op til det, og hun har fået meget mere lyst til at skabe plads til Qigong i hverdagen. Hun frygter bare, at hun ikke kan huske øvelserne bagefter.

Hun synes, det bedste ved MeTreaten var, at jeg bruger deltagernes dagligdags udfordringer og fletter dem ind i øvelserne, så det hele bliver mere nærværende. Hun anbefaler MeTreaten og mig med store bogstaver.

Sanne

Sanne skriver, at hun håbede, at MeTreaten ville hjælpe hende med at komme tættere i kontakt med krop og sjæl og det synes hun bestemt hun opnåede og mere til, som hun skriver. Hun skriver yderligere, at hun tager en kærlighed til sin krop og mod til at “møde” den, lige hvor den er med hjem. Hun har især nydt mit humør og arbejdet med de fem elementer på MeTreaten. Hun skriver en særlig tak til mig og giver mig sin anbefaling.

Inge

Inge kendte kun Qigong fra mine Facebook opslag og videoer. Hun tog på MeTreat for at finde indre ro og se om det var noget for hende. Hun synes bestemt det har levet op til hendes forventninger, faktisk så meget, at hun efterfølgende er startet på et Qigong hold hos mig. Hun tager masser af god energi og ro med hjem fra MeTreaten og giver også både MeTreaten og mig sin anbefaling.

Helle

Helle kender Qigong og mig fra et af mine første Qigong hold, som en af mine dygtige Qigong instruktører nu har.

Hun ønskede at få mere grounding, selvkærlighed og at tage en dyb beslutning om at tage sin sundhed alvorligt og det synes hun virkeligt hun har fået på MeTreaten. Ligesom hun har fået fornyet lyst til sin ugentlige Qigong, overskud, grounding og en spændende oplevelse. Hun har især været glad for, at der var “plads til alle” og at det har været hyggeligt undervejs. Hun var imponeret over mit energiniveau og anbefaler gerne både MeTreaten og mig.

Kirsten

Kirsten kender Qigong gennem en af mine dygtige Qigong instruktører. Hun deltog i MeTreat for at få et boost til at starte 2017. Hun havde især et ønske om at få energi og redskaber til at fastholde nye vaner/mønstre. Hun synes bestemt det har levet op til hendes forventninger! Hun har fået endnu mere lyst til at fortsætte og fordybe sig endnu mere i Qigong. Hun synes noget af det bedste på MeTreat var, at jeg hele tiden skifter kanal eller frekvens, som hun kalder det for at imødekomme deltagernes behov. Og så synes hun jeg er fantastisk, charmerende, inspirerende og et godt forbillede.

(flere følger)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.