Lines historie – Line kan du møde i kundeservice

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Op ad bakke fra starten

Mit liv startede som alle andres, dog skulle det vise sig at det blev fyldt med en masse prøvelser og en del smerter. Vi fandt i en alder af 8 år ud af at jeg var født med en karmisdannelse i højre side af hjernen, som gør at jeg har en funktionsnedsættelse i venstre side, så jeg kan ikke bruge min venstre arm og jeg går skævt med mit venstre ben.

Det har givet mig nogle udfordringer og prøvelser, men jeg er kun blevet stærkere med årene.  Folk som ikke kender mig udtaler altid hvor synd det er for mig, men jeg ønsker på ingen måde folks medlidenhed, da jeg ikke kan bruge det til noget. Jeg har aldrig ønsket at gemme mig væk, men i stedet kæmpe og vise folk at jeg også har en masse og byde på.

Det med uddannelse var ikke helt ligetil

I 2004 begyndte jeg på Handelsskolen i Nyborg på linjen HG og da jeg var færdig i 2006 fik jeg læreplads ved FTZ i Odense.

Efter de første 3 måneder valgte de at opsige kontrakten, da de mente at mit handicap fyldte for meget. Kort tid efter fik jeg en hjerneblødning, der gjorde, at jeg var indlagt i 6 uger.  Jeg fik også en i 2005.

Da jeg har et tryk oppe i hovedet, som ikke skal være, der valgte lægerne at lægge et dræn (shunt) i 2006. Denne shunt skal lette trykket. Hjerneblødningen i 2006 var meget hård for mig og har sat nogle mén.

Mit energiniveau er meget lavt og for at jeg kan klare et liv ved siden af mit arbejde kræver det tit en lille lur. Jeg er blevet sensitiv over for lyde og sker der for meget omkring mig, kan jeg hurtigt miste koncentrationen. Der er sket noget i mit nervesystem, som ikke fungerer optimalt og det medfører kraftige smerter i mine ben, som jeg må forsøge og holde nede med medicin.

Der er altid lys for enden af tunnelen

Efter min indlæggelse måtte jeg ikke lave noget i 1 år, hvilket resulterede i at jeg fik en depression.

Først i 2008 mødte jeg en jobkonsulent, der ville kæmpe min sag og gøre så jeg kunne komme ud og vise, hvem jeg er. Jeg startede på Nyborgskolen som var en skole for unge hørehæmmede mennesker som kontormedhjælper. Der var jeg i 4 år, indtil de flyttede skolen til Fredericia, dermed ville transporttiden blive for lang i forhold til kræfter og energi.

I 2012 startede jeg som kontorassistent ved Nyborg jobcenter, hvor jeg har været i 6 år. Jeg er stolt af mig selv, når jeg kigger på, hvad jeg har været igennem og hvor jeg står i dag.

Udenfor arbejdstid

Når jeg ikke er på arbejde deler jeg mit liv med min kæreste i vores hus i Nyborg, som vi flyttede i februar 2018 med vores firbenede baby Molly. Udover det er jeg til fysioterapi 2 gange om ugen for at sørge for, at min højre side fungerer optimalt for mig hele tiden, da jeg er afhængig af, at den fungerer hele tiden. Det gør også, at jeg måske kan slippe for kraftige smerter i arm/skulder, som ellers gør, at hele mit liv går i stå, mens at det står på og efterfølgende er jeg helt tømt for kræfter.

Udover min kæreste og hund er det min familie og venner der giver mig en masse livskvalitet og hjælper mig, når jeg synes, at tilværelsen ser mest sort ud for mig.

4/12-2018 startede jeg som kontormedhjælper i fleksjob ved Vibeke Fraling Qigong Academy.

Jeg er et sted nu, hvor jeg ser frem til et nyt arbejdskapitel, hvor arbejdsglæden kan komme tilbage til mig.

Bedste Hilsner

Line

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *