Lændeproblemer driller Kim

ondt i lænden
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

ondt i lændenKim er en af mine gode venner. Kim har tit problemer med lænd og nakke. Han har en meget stram muskulatur i lændedelen og ligeledes i nakken.

Den stamme muskultatur betyder, at Kim nærmest kravler ud af sengen og skal sidde en kop kaffes tid, før der er ro på lændeproblemerne, så han er klar til dagen. Han er en knokler og har krævende fysisk arbejde, men tager ikke tid ud af dagens stramme program til at passe på sin krop.

Jeg har længe sagt til ham, at jeg har simple øvelser, som kan hjælpe, men det var først, da en af hans mandlige venner foreslog ham at prøve yoga, at han blev lidt nysgerrig.

Derfor lavede jeg denne lille træningsvideo til ham. Han gider ikke læse og det skal helst være let og tage meget kort tid, hvis det skal være noget, han måske vil gøre. På videoen forklarer jeg lidt om, hvordan Qigong virker bedst, og hvordan han skal gøre øvelserne.

Jeg er spændt på om Kim husker at gøre øvelserne – jeg har jo hjulpet Heidi med hendes diskusprolapser – læs her.

Du kan læse mere om ondt i lænden her.

Måske disse øvelser kan hjælpe andre også, derfor deler jeg den her med dig.

Kh Vibeke

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

2 thoughts on “Lændeproblemer driller Kim

  1. Jette poulsen says:

    Wauuu, fantastisk video lige lavet til mig. Jeg har slidgigt i lænden og er i smertebehandling, som jeg dog ikke syntes virker alt for godt, da jeg får ret ondt i højre balle og lårmuskel. Jeg r fuldstændig sikker på denne video vil hjælpe med at afspænde musklerne i lænden så jeg kan komme til at gå længere end 1.5 km
    Hilsen jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *