International Qigong dag

International Qigong dag - Vibeke Fraling
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

International Qigong dag

International Qigong dag - Vibeke FralingInternational Qigong dag er fast hvert år. Det er den sidste lørdag i april er det International Tai Chi og Qigong dag.

Denne dag er der verden over gratis Tai Chi og Qigong træning så kendskabet til disse unikke og fantastiske træningsformer kan udbredes.

Kendetegnende for International Qigong dag er, at det i udgangspunktet altid er i tidsrummet kl. 10.00-12.00 uanset, hvor i verden man er.

International Qigong dag første gang på Fyn 2013

I 2013 havde jeg for første gang et arrangement på International Qigong dag. Det var i Årslev i gymnastiksalen på Broskolen. Det blev arrangeret med ca. to ugers varsel og dengang havde jeg hverken nyhedsbrev eller særligt stort netværk. Der kom 15 deltagere og to af dem cyklede 15 km hver vej fra Odense. Det var ret flot og jeg var ganske stolt.

Denne dag førte til, at jeg oprettede Qigong hold i Årslev og det har både ÅSG = Årslev Sønder Nærå gymnastikforening og jeg været glade for. Vintersæsonnen 2014/2015 bød på 43 tilmeldte deltagere, så det er gået pænt godt med at udbrede kendskabet til Qigong i Årslev og omegn.

Både 2014, 2015 og 2016 har Vibeke Fraling og Vibeke Fralings Certificerede Qigong instruktører afholdt gratis Qigong på International Qigong dag.

One World – One Breath

International Qigong dag Da VinciSloganet for International Qigong dag fra USA: “One World – One Breath”. Både Tai Chi og især Qigong har stor postitiv indflydelse på helbredet og sundheden. Du kan læse mere om hvad Qigong er her.

International Qigong dag er en event som er World Wide, dvs. alle landes instruktører kan deltage med en event som fremmer Qigong og Tai Chi. 2015 år deltog 60 lande! I år er det formentlig mange flere.

Åndedræt er centralt i både Tai Chi og Qigong og Åndedrættet er essentielt for, at kroppen holder sig rask og for at skabe eller bevare indre ro. Du kan læse mere om åndedrættet i artiklen om Stresshåndtering, hvor du også finder en åndedrætsøvelse.

Vibeke Fraling og Qigong Academy har valgt vores eget slogan: I am in Qi – Qi is in me. Og vi har valgt uendelighedstegnet som symbol, da det allerede er en del af Vibeke Fraling og Qigong Academys logo og en essentiel del af tænkningen i Vibeke Fralings Qigong i moderne kontekst.

Vibeke Fraling og  Certificerede Qigong instruktører ved Vibeke Fraling deltager hvert år i denne begivenhed.

International Qigong dag 2018 – events

I år bliver der igen International Qigong dag et par steder på Fyn med certificerede Qigong instruktører fra Vibeke Fraling samt ved Master Vibeke Fraling.

International Qigong dag falder i år lørdag den 28. april 2018.

Alle kan deltage i Qigong på International Qigong dag, det er gratis og det er ikke nødvendigt at kende Qigong for at få et godt udbytte. Det vil være primært stående og enkelte gående øvelser. Der er mulighed for at finde stole at sidde på ved behov – ellers medbring en stor bold at sidde på.

Nogle steder er gulvet koldt at stå på, så hvis du har et liggeunderlag eller en yogamåtte er du velkommen til at medbringe den.

Påklædning skal blot være noget du kan bevæge dig i, som er rart at have på.

Medbring også vand og evt. et stykke frugt, man kan blive både tørstig og lidt sulten efterføglende. Kontakt instruktøren, hvis du har spørgsmål til arrangementet.

I Nyborg ved Yogaskolen

Vibeke Fraling har to events som begge kan findes på Facebook:

Familie Qigong  28. april klokken 10:30 – 11:10 – klik for at komme til Facebook begivenheden

For hele familien fra 6 år. I Yogaskolen egne lokaler på Vestervoldgade 4, indgang i gavlen, 5800 Nyborg. Hvis du vil sikre din plads – tilmeld dig her. Ellers tag chancen og duk op.

Qigong for voksne 28. april klokken 11.30 – 12.30- klik for at komme til Facebook begivenheden

For alle voksne. I Yogaskolen egne lokaler på Vestervoldgade 4, indgang i gavlen, 5800 Nyborg. Hvis du vil sikre din plads – tilmeld dig her. Ellers tag chancen og duk op.

Tommerup Idræt

Se begivenheden på Facebook – klik her.

Hanne Nielsen har International Qigong dag kl. 14-15 i base 1 , Fyrtårn Tommerup, Tallerupvej 85, 5690 Tommerup. Afholdes af Tommerup Idræt. Hanne Nielsen tlf. 22 81 05 43. Ingen tilmelding nødvendig.

Årslev Sønder Nærå Gymnastikforening

Marianne Gaarde Hansen  har kl. 10.00-12.00 International Qigong dag i Gymnastiksalen på Broskolen i Årslev, Overvejen 54, 5792 Årslev.  Foreningen er efterfølgende vært ved en kildevand og et stykke frugt.

Horsens

En af mine Qigonginstruktør Trainees  Gitte Møldrup Nielsen vil også gerne være med til at udbrede kendskabet til Qigong i sit lokalområde.

Du kan se begivenheden på Facebook via dette link.

28/4-18 kl. 10.00-11.00. Der er mulighed for at oprette endnu et tidspunkt kl. 12.00-13.00 Hvis der er mange tilmeldte og ønsker om det.

Adressen er Sandbjergvej 5, Søvind, 8700 Horsens. Det er nødvendigt med tilmelding på gmoeni@gmail.com.

Vibeke Fraling - Namaste QigongJeg håber vi eller du og en af instruktørerne ses!

Kh Vibeke

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×