BørneQigong Instruktøruddannelse – certificeret ved Vibeke Fraling

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

certificeret børneqigong instruktør uddannelseBørneQigong instruktøruddannelse – overbygning på Qigong instruktør uddannelsen

På BørneQigong instruktør uddannelse , som er overbygning til Qigong Instruktøruddannelsen, lærer du at instruere børn/unge samt familier i Qigong.

Næste hold 2018. Mere information følger her på siden og på nyhedsbrevet.

BørneQigong Instruktør uddannelse – kombineret live og online

BørneQigong instruktør uddannelsen er baseret på en kombination af online og liveundervisning. Alle øvelser er videofilmet og ligger på en platform, som du abonnerer på så længe du vil. Du modtager en E-bog med teori om BørneQigong. Dette materiale får du adgang til i forbindelse med Live kursusdagen. På Live dagen vil du modtage undervisning i teori og praksis som supplement til video- og E-bogsmaterialet. På Livedagene vil du lære at omdanne voksenøvelser til børneøvelser, samt undervise dine medkursister. Eftersom du allerede er certificeret hos mig vil deltagelse samt undervisning af medkursister på kursusdagen tælle som certificering.

Det er således en forudsætning for deltagelse på BørneQigong Instruktør uddannelse, at du allerede er Qigong instruktør. Hvis du ikke er certificeret Qigong instruktør hos Vibeke Fraling, så kontakt mig.

På BørneQigong Instruktør uddannelsen får du:

  • Teori om Qigong og især Qigong for/med børn og familier
  • Undervisning i en serie, som du kan anvende specifikt til Børn/unge/familier. Den kan også anvendes på dine almindelige hold
  • Du lærer at omdanne voksenøvelser til brug med børn/unge/familier
  • Tre måneders adgang til online platform med materialet. Du kan efterfølgende abonnerer på videreuddannelse på platformen.
  • Sparring med Vibeke Fraling og de øvrige deltagere
  • Certificering med ret til at anvende ovenstående certificeringslogo og få dine kontaktoplysninger og holdopslysninger samt link på min hjemmeside, derudover vil samme oplysninger komme ud til læserne af mit nyhedsbrev
  • Kaffe/the/vand til alle pauser
  • frisk frugt/chokolade

Skriv på kontakt@www.vibekefraling.dk for mere information eller send mig en sms på 28830713, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. Det er en forudsætning, at du er uddannet Qigong instruktør. Kontakt mig på tlf. 28 83 07 13 eller mail; kontakt@www.vibekefraling.dk, hvis du vil høre mere om uddannelsen eller om mig.

Du kan finde allerede certificerede Børne Qigong Instruktører her. _DSC4071 Kh Vibeke

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×