BørneQigong Instruktøruddannelse – certificeret ved Vibeke Fraling

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

certificeret børneqigong instruktør uddannelseBørneQigong instruktøruddannelse – overbygning på Qigong instruktør uddannelsen

På BørneQigong instruktør uddannelse lærer du at instruere børn/unge samt familier i Qigong. BørneQigonginstruktør uddannelsen er overbygning til Qigong Instruktøruddannelsen, hvor første Level 1 er Qigong Practitioner.

Næste hold 12+13+14/10-2018.

BørneQigong Instruktør uddannelse – kombineret live og online

BørneQigong instruktør uddannelsen er baseret på tre uddannelsesdage og et Live Call samt en certificering. Denne foregår efter uddannelsesdage og Live Call online.  Alle nye øvelser gennemgås på uddannelsesdagene sammen med teorien til Børne og Familie Qigong. Efter uddannelsesdagene har du adgang til videoer med øvelserne i tre måneder. Dernæst kan du vælge at forlænge din adgang til videomaterialet som abonnementsordning.

Du modtager en E-bog med teori om BørneQigong. Dette materiale får du adgang til i forbindelse med Live uddannelsesdagene. På Live uddannelsesdagene vil du modtage undervisning i teori og praksis. På uddannelsesdagene vil du desuden lære at omdanne voksenøvelser til børneøvelser, samt undervise dine medkursister.

Efter uddannelsesdagene er der et Live Call = Q&A (spørgsmål og svar) mandag 29/10-18 kl. 16.00.

Certificeringsopgave afleveres – skriftligt og som video. Opgaven er dit program uddybet med dine overvejelser, opgavebeskrivelsen er en del af materialet og undervisningen på uddannelsen. Videoen er din undervisning i dit program – enten kun for kameraet eller for børn.

Det er en forudsætning for deltagelse på BørneQigong Instruktør uddannelse, at du allerede er Qigong instruktør. Hvis du ikke er certificeret Qigong instruktør hos Vibeke Fraling, så kontakt mig.

På BørneQigong Instruktør uddannelsen får du:

  • Teori om Qigong og især Qigong for/med børn og familier
  • Undervisning i en serie, som du kan anvende specifikt til Børn/unge/familier. Den kan også anvendes på dine almindelige hold
  • Du lærer at omdanne voksenøvelser til brug med børn/unge/familier
  • Tre måneders adgang til online platform med materialet. Du kan efterfølgende abonnere på videreuddannelse på platformen.
  • Sparring med Vibeke Fraling og de øvrige deltagere i en lukket Facebook gruppe
  • Certificering med ret til at anvende ovenstående certificeringslogo og få dine kontaktoplysninger og holdopslysninger samt link på min hjemmeside, derudover vil samme oplysninger komme ud til læserne af mit nyhedsbrev
  • Kaffe/the til alle pauser
  • frisk frugt/chokolade

Skriv på kontakt@www.vibekefraling.dk for mere information eller send mig en sms på 28830713, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. Det er en forudsætning, at du er uddannet Qigong instruktør. Kontakt mig på tlf. 28 83 07 13 eller mail; kontakt@www.vibekefraling.dk, hvis du vil høre mere om uddannelsen eller om mig.

Du kan finde allerede certificerede Børne Qigong Instruktører her.

_DSC4071 Kh Vibeke

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×