BørneQigong Instruktøruddannelse – certificeret ved Vibeke Fraling

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

certificeret børneqigong instruktør uddannelseBørneQigong instruktøruddannelse – overbygning på Qigong instruktør uddannelsen

På BørneQigong instruktør uddannelse lærer du at instruere børn/unge samt familier i Qigong. BørneQigonginstruktør uddannelsen er overbygning til Qigong Instruktøruddannelsen, hvor første Level 1 er Qigong Practitioner.

Næste hold 18+19+20/1-2019.

BørneQigong Instruktør uddannelse – kombineret live og online

BørneQigong instruktør uddannelsen er baseret på tre uddannelsesdage og et Live Call samt en certificering. Denne foregår efter uddannelsesdage og Live Call online.  Alle nye øvelser gennemgås på uddannelsesdagene sammen med teorien til Børne og Familie Qigong. Efter uddannelsesdagene har du adgang til videoer med øvelserne indtil MasterClass to år senere. MasterClass er hvor alle Qigong Academys Certificerede Børne Qigong Instruktører mødes og får opdateret deres viden, sparrer med hinanden og lærer enkelte nye øvelser.

Billede fra en video min yngste søn Magne og jeg filmede til Familie Qigong til WebQigong. Med alle hans yndlingsøvelser.

Du modtager en E-bog med teori om BørneQigong. Denne modtagere du inden Live uddannelsesdagene. På Live uddannelsesdagene vil du modtage undervisning i teori og praksis. På uddannelsesdagene vil du desuden lære at omdanne voksenøvelser til børne- og familieøvelser, samt undervise dine medkursister.

Live uddannelsesdagene er 18+19+20/1-2019 kl. 9.00-16.00 i Odense.

Efter uddannelsesdagene er der et Live Call = Q&A (spørgsmål og svar) mandag 4/2-19 kl. 19.00.

Certificeringsopgave afleveres – skriftligt og som video. Opgaven er dit program på ca. 20 minutter uddybet med teori, dine overvejelser, opgavebeskrivelsen er en del af materialet og undervisningen på uddannelsen. Videoen er din undervisning i dit program – enten kun for kameraet eller for børn/familier.

Opgave og film afleveres 18/2-19 senest kl. 12.00 på mail.

Der er individuel feedback på opgave og video, i denne forbindelse får BørneQigong Trainee besked om vedkommende er bestået og dermed certificeret.

Det er en forudsætning for deltagelse på BørneQigong Instruktør uddannelse, at du allerede er Qigong instruktør. Hvis du ikke er certificeret Qigong instruktør hos Vibeke Fraling, så kontakt mig.

På BørneQigong Instruktør uddannelsen får du:

  • Teori om Qigong og især Qigong for/med børn og familier både i E-bog, på video samt kursusdage.
  • Undervisning i en serie, som du kan anvende specifikt til Børn/unge/familier. Den kan også anvendes på dine almindelige hold
  • Du lærer at omdanne voksenøvelser til brug med børn/unge/familier
  • Adgang til materialet i to år indtil MasterClass. Deltagelse i MasterClass udløser fortsat adgang.
  • Sparring med Vibeke Fraling og de øvrige deltagere i en lukket Facebook gruppe indtil MasterClass og efter.
  • Certificering med ret til at anvende ovenstående certificeringslogo og få dine kontaktoplysninger og holdopslysninger samt link på min hjemmeside, derudover vil samme oplysninger komme ud til læserne af mit nyhedsbrev
  • Kaffe/the til alle pauser
  • frisk frugt/chokolade

Tilmelding er nu åben:

Reserver din plads allerede nu og få 2.000 kr. i rabat.

Normalpris 7.997 kr

Early Bird pris indtil 15/11-18 kl. 23.55 5997 kr.

Klik her for at sikre din plads.

Det er muligt at betale i rater.

Skriv på kontakt@vibekefraling.dk for mere information eller send mig en sms på 28830713, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. Det er en forudsætning, at du er uddannet Qigong instruktør. Kontakt mig på tlf. 28 83 07 13 eller mail; kontakt@www.vibekefraling.dk, hvis du vil høre mere om uddannelsen eller om mig.

Du kan finde allerede certificerede Børne Qigong Instruktører her.

_DSC4071 Kh Vibeke

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×