Inspirationskursus – BørneQigong – for mere indre ro og glæde hos børn

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

BørneQigong inspirationskursus

BørneQigong er Qigong for børn. Det er målrettet pædagogisk og didaktisk til børn. Du kan læse mere om hvad Børne Qigong er her.

Dette kursus er et kort kursus med nogle få redskaber, som du kan  bestille til en personalegruppe, som arbejder med børn. Det er tænkt som et kursus, der introducerer til BørneQigong. Du vil få syv øvelser, som du vil lære at instruere i, så du kan prøve dem af med de børn, du har eller arbejder med.

BørneQigong Vibeke Fraling

Indhold på BørneQigong inspirationskursus

På inspirationskurset i BørneQigong vil du få kort introduktion til teorien bag Qigong og til BørneQigong. Du vil lære syv øvelser, som du kan gøre med børn.  Det er en forudsætning for at kunne gøre Qigong med børn, at du selv har prøvet Qigong.

Deltageren får:

  • Kort teori om Qigong og BørneQigong
  • Undervisning i syv øvelser, som du lærer gøre med børn
  • Skriftlig E-guide om de øvelser, du lærer at anvende
  • gratis adgang til videoer med øvelserne i en måned
  • kursusbevis

Kurset varer fra kl. 9.00-16.30

For at bestille dette kursus til din arbejdsplads eller være deltager på et kursus jeg afholder; kontakt mig på kontakt@www.vibekefraling.dk eller ring på tlf. 28 83 07 13.

Hvis du allerede nu ved, at syv øvelser slet ikke er nok for dig og det du ønsker at benytte BørneQigong til, så kontakt mig. Hvis du allerede er Certificeret Qigong instruktør fra Vibeke Fraling kan du deltage på min Børne Qigong instruktør uddannelse. Hvis du ønsker at tage Qigong instruktør uddannelsen og derefter Børne Qigong instruktør uddannelsen er du også velkommen til at kontakte mig inden tilmelding. Læs om Qigong instruktør uddannelsen. Er du uddannet instruktør hos andre så kontakt mig, så jeg kan høre om din baggrund.
Vision Vibeke FralingDu kan sende mig en mail på kontakt@www.vibekefraling.dk eller ringe på eller sende mig en sms på 28 83 07 13, så ringer jeg dig op hurtigst muligt.

Kh Vibeke

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×